Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Smolda
Ani takový anděl jak je tu líčena, ani ztělesněné zlo... Prostě člověk co se živí čím umí (v rámci běžně očekávaných služeb). Také se mi ale stalo, že v mdlobách se 39°C horečkou mě nechali čekat než se sestrou dopili kafčo:)
Jsou ale ve stejném městě daleko horší lékaři, s větším nezájmem, připadně ještě arogancí. Ovšem to, že tu nekteří neznají lepší lékaře, je pravděpodobně dáno jen tím, že jich víc nepoznalo..
Opravdu nejlepší doktorka,co znám.Je milá,ochotná a vždy pomůže.Dokonce i v době,kdy nemá pracovní dobu.To je prostě anděl.
Petra Kolářová
Paní doktorka nám několikrát pomohla i o víkendu či pozdě večer - jak už to bývá, děti nejvíce marodí v pátek večer. A když byla nouze, byla ochotná i přijet a osobně se na děti podívat. Jsou lékaři, co po ordinanční době vypnou telefon. Více takových jako je ona!!!
Výborná lékařka.Milá,ochotná.
Gajdošová
Nejlepší doktorka co znám.
VLASÁK JIŘÍ
TOHLE JE NEJLEPŠÍ DOKTORKA KTERÁ EXISTUJE .... PŘÁTELSKÁ,PORADÍ, A POMUŽE JAK KOLIV ... A VELMI HEZKÁ ŽENA ...
Helena Smutná
Paní doktorka je nejlepší pediatr, kterého znám, je velice přátelská, vždy ochotná poradit a pokud si není jistá, vždy pošle na vyšetření, což né každý pediatr dokáže. Skvělá komunikace i po telefonu a klíďo Vím pomůže i mimo ordinační dobu, pokud tam je. Má v ordinaci i moc prima zdravotní sestru DOPOROČUJI
bennita1
VELMI DOBRÁ LÉKAŘKA,PŘIJME VÁS KDYKOLIV A NIC NEZANEDBÁ,MÁ LIDSKÝ PŘÍSTUP,PORADÍ I PO TELEFONU.SE SESTROU TVOŘÍ DOBRÝ TÝM
Nikol Rubášová
Naprosto skvělá paní doktorka ale i člověk!Nemám co dodat jen snad že bych neměnila za nic na světě:-)
Čopfovi
Nej, nej, nej.