Mgr.
Psychoterapeut
Jihlava 1 adresa
Individuální psychoterapie • 1 000 Kč
Hana
k paní Bartošové chodím již několik let a neměla jsem lepšího terapeuta. Paní terapeutka vás nechá se vypovídat, ale dovede vás k perfektní sebereflexi. na vše má střízlivý však hluboce empatický pohled a rozhodně neuděláte chybu.
Eva
Bylo to moje první návštěva. Paní psychoterapeutka je velmi vstřícná a laskavá.
Tereza
Paní Bartošová mi ohromně pomohla dostat se sama k sobě, umět si pojmenovat moje myšlenkové pochody a nepodléhat pocitu, že okolí mě bude soudit. Umím být upřímnější, přímější a zlepšilo to moje partnerské i rodinné vztahy. Na terapii jsem mluvila hlavně já, zpět mi nepřicházely ani tak rady a vysvětlení, ale pochopení, přijetí a dobré otázky. Teď na terapii nechodím, ale když někdy se mi povede se v duchu do terapeutické místnosti vrátit a něco si ujasnit sama se sebou. A toho si vážím nejvíc, že mi terapie s paní Bartošovou dala nástroj, který umím používat i sama. Přesto vím, až budu potřebovat, kam se obrátit o pomoc.
M.Z.
Skvělá , úžasná , empatická. Snaží se poradit , vylechne . Děkuji
T. M
Paní velice příjemná, nic víc říct nemůžu protože to byla první zkušenost
Pavla Váchová
Paní doktorka je opravdu výborná. Chodím k ní pravidelně a velice mi pomáhá. Je cítit, že ji na pacientovi skutečně záleží.
Markéta
Vnímavost, naslouchání, přirozenost, profesionalita. Dostatek prostoru pro nacházení východiska, možnost sebeuvědomění si situaci, sebe sama.
AB
Paní Bartošová přistupuje k terapii velice profesionálně, člověka nikam netlačí a vede ho k tomu, aby k řešení svých problémů došel především sám, svým tempem a naučil se po akutní fázi zvládat život bez terapie. Děkuji!
Denisa Rejnková
Paní je moc hodná, sympatická..Vyslechne a snaží se pomoct. Určitě doporučuji. Má milý přístup, a dokonce vám i nabídne něco k pití.
Alena K.
Paní terapeutka je velice kvalifikovaná. Setkávám se na terapii s lidsky citlivým přístupem a zároveň odbornou profesionalitou. Zažívám zde vysokou úroveň empatie a během terapie zažívám "aha" okamžiky, kdy si přijdu na dost mých zajetých vzorců, které je třeba upravit, změnit, či odstranit. Prozkoumávání mé duše je velmi pozvolné, na nic se netlačí, kromě toho, že těch 50 minut terapie je někdy málo, když se otevře větší/obsáhlejší téma a musíte za každou cenu skončit, utnout terapii a skočit zpět do reality. Paní terapeutku bych Vám doporučila, ale potom bude zaneprazdněná Vámi a na mě zbyde méně termínu na psychoterapii. Ne, ted vážně. Je skvělá . Díky!