Jsem psycholožka, koučka a lektorka praktické filozofie. Nabízím individuální a partnerské konzultace, měření a zvyšování vztahové gramotnosti a semináře praktické filozofie. Cílem setkávání je umožnit Vám vyznat se jak sami v sobě, tak v životních situacích, ve kterých se nacházíte. Začnete lépe chápat, proč máte různé prožitky, pocity, myšlenky, bude Vám jasnější, co Vás přivádí do neuspokojivých situací. Díky tomu je pak mnohem snazší nalézat vhodná řešení problémů či nespokojeností. Konzultace poskytuji osobně i online, záleží na Vás, čemu dáte přednost. Já mezi nimi již prakticky žádný rozdíl nespatřuji.

Balíček 5 individuálních konzultací 60 minut • 5 250 Kč

Balíček 5 partnerských konzultací 80 minut • 7 250 Kč

Individuální konzultace 60 minut • 1 250 Kč +3 Více

Konzultace osobní (či online) vstupní 80 minut • 1 350 Kč

Partnerská konzultace 80 minut • 1 650 Kč

Seminář praktické filozofie 3 dny • 5 000 Kč

Přijímám: dospělí

Ke konzultacím online využívám Zoom, Whatsapp nebo telefon. Nejprve si telefonicky nebo mailem domluvíme termín konzultace. Před setkáním od Vás budu chtít platbu na účet (www.vztahovagramotnost.cz/cenik) a případně email, na který Vám pošlu link na můj Zoom. Pokud se domluvíme na Whatsapp nebo na telefon, tak mi samozřejmě stačí telefonní číslo.
V domluvený čas budu čekat, až mě kontaktujete.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Ostatní služby

5 250 Kč

7 250 Kč

1 250 Kč

1 350 Kč

1 650 Kč

5 000 Kč

Online konzultace

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili PhDr. Katarína Szabados? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor