Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
AndelaZ@email.cz
Dobrý den mám velice dobré zkušenosti s paní doktorkou.Už z hodně krát mi pomohla a pomáhá,je ochotná,milá ,poradi,snaží se vždy pomoct ,ostatní lékaři by se od ni měli učit.Léčí komplexně-Nechápu jak si na ni může někdo stěžovat,je skvělá !Sestřička je taky hodná.Všem moc doporučuji!
Vladimír Bernat
Zdravím Vás.
Jsem u MUDr. Ferjenčíkové již 10 let. Tato lékařka, patří svým přístupem k pacientovi mezi nadstandard.
Myslím tím osobní přístup a to včetně sestry, která jí skvěle doplňuje. Po odborné stránce, nemohu objektivně posuzovat, protože nejsem lékař, ale můj subjektivní názor je naprosto příznivý.
Tak, že? Naprostá spokojenost.
Vladimír Bernat.
Lukes Došel
Paní doktorka je výborná, byť občas unavená lékařka. Nikdy jí nezapomenu, když mi pomohla nejen jako lékařka, ale také, jako lidská bytost. Po zkušenostech s anonymním, strojovým přístupem lékařů v nemocnicích, je tato paní doktorka jeden z důvodů, proč mám důvěru v lékařský stav, jako takový.
magda.szirti
Nikdy nemůže každému vyhovovat záleží to také od povahy pacientů. Já sama musím říci, že je
vždy vstřícná a dělá svoji práci zodpovědně a dobře. A umí se i ozvat pokud není pacientovi vyho
věno i odborného lékaře. Alespoň já takové zkušenosti mám.
pponny
Ráda bych také přidala svoji trošku do mlýna, sestra je velmi komunikativní, občas by bylo lepší řešit věci za zavřenými dveřmi, nicméně její lidský přístup k pacientům stoprocentně vyváží malá negativa, doktorka je také velmi vstřícná, poctivá v přístupu k pacientovi, ano, nechodí domů, ale na to všechny nově příchozí na začátku upozorní, komu to nevyhovuje, může zvolit jiného doktora, taky jsem už poznala pár ordinací, tenhle typ práce s pacientem mě plně vyhovuje, jsem opečovávaná a nepřipadám si jako obtížný hmyz a mám důvěru v její diagnózy, podle mého osobního názoru jsou obě naprosto báječné.
Martina
Jsem u mudr.Ferjenčíkové už 15 let a nikdy bych proti ní neřekla křivé slovo.Z jejího přístupu jako lékaře i jako člověka by si jiní lékaři mohli vzít příklad.Nikdy mě neodbyla,vždy se stará jak o tělo tak o duši,nepíše léky od stolu.Tuto lékařku mohu směle doporučit.
Paní rozhořčená
Zoufalé, paní doktorka dodnes neví co znamená slovo návštěva u pacienta a to i pacienta ve vážném stavu ( po operaci ) nejvíce řeší své osobní problémy a hlídá finanční limity.. nedej Bože kdyby jste něco potřebovali a bylo by to přes limit :-( , to si rovnou jděte koupit ibalgin.
NESPOKOJENÝ PACIENT
Neprofesionalita, řeší problémy s pacienty v čekárně před ostatními pacienty, svého pacienta ani nepozdraví a nechá cokoliv řešit svou upovídanou sestru!
14 dní po operaci sestru nechá, aby pacientku posílala na zbytečné kontroly a ani si ji neprohlédne, natož pozdraví...!!!
NEDOPORUČUJI ABSOLUTNĚ!!!
Josef Pitař
Velmi dobrá lékařka která léčí lidi zcela komplexně. A hlavně tomu opravdově rozumí. Nikdy bych neměnil.
Katka
Paní doktorku Ferjenčíkovou mám ráda, nezažila jsem, že by nebyla laskavá a ochotná a pokud k někomu taková není, tak si to jistě zaslouží.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Hello,
I have just started an employment in Prague and I need to register with a GP. Please let me know if you provide this service. Kindest regards.
Sorry I am in Liberec.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci