MUDr.
Karolína Vašinová (Klemová)
Zubař
Dentální hygienistka, hygienista
Chrudim 1 adresa
I Vaše zuby mohou být zdravější a krásnější!
Zdeněk Zaoral
Vynikající přístup k pacientům. Příjemné prostředí, profesionalita a osobní přístup k pacientovi. Mohu jen doporučit s povzdechem "kdyby se takhle chovali všichni zubaři". Děkuji za ošetření.
Velice profesionální přístup,téměř bezbolestné zákroky s vynikajícími léčebnými výsledky.Takových odborníku,je velmi málo.
Přijemné prostředí,profesionální přístup.Už nemám strach z vrtání...Paní doktorka mě ho zbavila.
Super p. doktorka. Vždy jsem měl strach jit k zubaři ale od te doby co chodim k MUDr. Klemove je to opravdu pohoda. Cisteni kanalku a jine narocne zakroky necitim a jsem maximalne spokojen i s pristupem k pacientovi. Karel R.
Výborná paní doktorka, všem doporučuji. Nemám výhrad a to už jsem prošla mnohými ordinacemi. Celá naše rodina ji navštěvuje a musím napsat je a jen chválu. Děkuji
Eva
Vždy, když jsem měla jít k zubaři, už týden před tím jsem se bála co mě tam čeká, přestože jsem nikdy žádné problémy neměla, ale byl to nepříjemný pocit a na preventivní kontrolu jsem šla tak 1x za 5 let. Ale od té doby co chodím k paní doktorce Klemové, nemám vůbec strach, přestože ona byla vůbec první zubař, který mi vrtal zub. Je výborná
Pavlína Chovancová
Několik let trpím parodontosou, ale žádný lékař mi doposud nedokázal poradit ani pomoci. Teprve p. doktorka a samozřejmě i den. hygienistka p. Moravcová začaly můj problém řešit. Díky svému profesionálnímu přístupu si získaly celou naši rodinu a mnoho lékařů by se od nich mohlo učit. Všem doporučuji a děkuji
Franta
Velice dobrá doktorka s perfektním přístupem a ochotou pomoci pacientovi a co nejlépe vyřešit problém,který lidi mají.
Kačka
Slečna doktorka je výborná nejen jako lékař, ale především je to skvělý člověk. Svým přístupem si získala celou naši rodinu. Již nikdo z nás nemá strach ze stomatologa, ale díky její osvětě se naopak díváme na stomatologickou ordinaci, jako na místo, odkud se dá odcházet s úsměvem. Takže děkuji slečně doktorce a paní sestřičce za skvělý přístup.
Luděk Pavlas
Perfektní paní doktorka,perfektní přístup k pacientovi,je moc milá jako člověk,velice profesionální,i když pocházím z Jihlavy,velice rád k ní dojíždím do Chrudimy.Velice doporučuji..