Zobrazit ostatní profily onkologů v okolíCeník
B.L.
Paní doktorka Hovorková, mě mile překvapila, je velice milá, krásná, empatická, vše srozumitelně vysvětlila, navrhla postup léčby, dala prostor pro dotazy. Sama zajistila objednání u dalších specialistů. Je velice systematická a praktická. Přístup má velice lidský a empatický. Moc za její přístup a péči děkuji a po návštěvě věřím, že vše dobře dopadne.
Bohumila Vestáková
Paní doktorka Hovorková léčí už pozdravem. Je nesmírně empatická. Škoda, že některým doktorům to chybí, myslím, že by k paní doktorce mohli chodit na školení.
Janča Horová
Paní doktorka je velmi pečlivá s milým přístupem k pacientům, zodpoví veškeré dotazy a velmi dobře poradí. Nedám na ni dopustit. Vděčná pacientka Jana Horová
Souhlsím s nazory ostatních pocientek.S paní doktorkou si mohu ovšem pohovořit a hlavně říká jak to je.Jsem velice spokojena .Všichni doktoři i sestry mají vyborný přístup k pacientům.Mohu jen doporučit. Vděčná pcientka Anna Nováková
Paní doktorka je velmi schopná, milá a příjemná. Stejně jako celý personál pod vedením p. primáře Pechy odd. ONKO v DTC
A.Kratochvílová
Jsem pacientkou paní doktorky více než šest let - nedám na ní dopustit,vše co je napsáno výše je 100% pravda,nechápu,že tu není více spokojených pacientů.Asi to bude tím,že na zeleném pruhu jsou samí dodří lékaři - kéž by bylo více takových zdr.zařízení.Paní doktorka je vždy ochotna vyslechnout,poradit,doporučit lékaře na kterýkoli další můj zdr.problém....Děkuji za vše a vřele doporučuji !
Vděčná pacientka Jitka Minaříková
Dr. Edita Lipertová
Velice milá pani doktorka. Má trpělivost s pacientem a vše pořádně vysvětlí. Působí uklidnujícím dojmem, co je u onkologa velice žádoucí.
Upravit nebo spravovat profilOnkologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Onkologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Onkologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze