ba-ru
Bohužel jsem velice nespokojena. Po návštěvě mé nové zubařky mi bylo řečeno, že z vrtání celého kazu mi umřel celý zub. To samé se mi u paní doktorky stalo před cca 3 lety. Čili 2 vrtané kazy 2 mrtvé zuby a spoustu peněz vyhozených z okna. Obdobnou zkušenost má i můj přítel a další, který je již také v péči jiného zubaře.
free.be
Profesionálka, příjemná paní, v ordinaci se i zasmějete, všem doporučuji. Po dobu její péče jsem si dala zuby do kupy.
Lišková
Do ordinace paní doktorky jsem přicházela ze zničenými zuby a neuvěřitelným strachem ... a odcházela s úsměvem a neuvěřitelnou úlevou. Paní zubařka je neskutečně profesionální a hlavně empatická - správná ženská na svém místě. Přesně, první zubař, kterého se nebojím!!!
Jen jednou větou: "Paní doktorka má nejen zlaté ruce, ale i srdce".
K paní doktorce chodím již dlouho,dala mi celý chrup dohromady,který mi jiná nejmenovaná zubařka dost zanedbala(nikdy mi neudělala rtg podle,kterého poznáte kaz)Vždy velice profesionální,krátké čekací doby a lidský přístup.Na mé dporučení k ní chodí již několik mých známých a chválí jí.
K paní doktorce chodím již několik let a s její péčí i přístupem jsem velmi spokojená. Vždy, když má člověk bolavý zoubek, dostane termín téměř okamžitě. Přesto čekací doba v čekárně nepřesáhne 10 až 15 minut. Před výkonem mi řekne, co bude dělat a zeptá se, zda chci injekci proti bolesti. Ráda si připlatím i za nadstandard, který se mi opravdu dostává.
Dlouho jsem hledala zubaře, kterému bych mohla věřit a kde bych se hlavně nebála (bojím se jich jak čert kříže :-)).
Paní doktorka je velmi milá, lidská a je absolutní profesionál.
Začala jsem k ní chodit po doporučení mé ex kolegyně, protože k ní chodí celá jejich rodina.
Zažila jsem zde od vrtání, čištění kanálků, trhání nervů, až po trhání osmičky...
A všechno jsem zatím úspěšně přežila :o).
I přesto, že už nebydlím v Praze, k ní dojíždím a chodí k ní i můj manžel a bratr..
Ordinace je příjemná, čistá, vybavená rentgenem.
Vřele doporučuji!
Monika Kolářová
Mám zoubky jako perličky :) Velký dík za péči.
Renata
skvely odbornik, ktery pristupuje ke stomatologicke problematice komplexne....Prvni zubar u ktereho se nebojim!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze