Arteterapie • 1 200 Kč
Psychoterapie, poradenství, koučing • Od 1 200 Kč
Rodinná a párová terapie/arteterapie • Od 1 500 Kč +1 Více
Skupinová psychoterapie
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Psychoterapie, poradenství, arteterapie, skupinová terapie,koučing
Rodinná arteterapie
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
www.karinrehakova.cz
Vzdělání:
Vystudovala VŠ – obor speciální pedagogika
Pražská psychoterapeutická fakulta
Výcvik BIG SUR s5 – skupinová forma – dynamická a hlubinně orientovaná psychoterapie (supervize Doc. MUDr. Jaroslav Skála, CSc.)
Výcvik neverbálních technik (sekce muzikoterapie, psychoterapeut. spol. ČLS) - lektor PhDr. Jitka Vodňanská (muzikoterapie, arteterapie, práce s tělem)
Výcvik vedení skupin v rámci sociálně psychologického výcviku. Supervize PhDr. Iva Veltrubská. Spoluautor metodiky k tomuto pilotnímu projektu
Akreditovaný kurz – Úvod do řízení a supervize (Remedium)
Akreditovaný kurz mediace (Centrum sociálních služeb Praha)
Akreditovaný kurz mediace –nástroj sociální práce (Css Praha)
Akreditovaný kurz individuální plánování (Proutek)
Odborná praxe:
Individuální a skupinová psychoterapie a arteterapie
Kurzy zaměřené na rozvoj osobnosti a sebepoznání, relaxační programy
Edukační činnosti a zážitkové programy pro pracovníky a klienty neurologické kliniky Praha
Externí lektorská spolupráce se Střediskem náhradní rodinné péče Praha
Konzultant pro sociálně a zdravotně znevýhodněné klienty
Lektorská činnost a tvorba programů, edukační přednášky pro sociální pracovníky a pedegogy.
Tvorba a vedení seminářů komunikačních dovedností, burn-out. Odstranování nefunkčních komunikačních vzorců v interpersonální komunikaci.
Autorská spolupráce na projektu doprovázení rodin v NRP, vedení terapeutických skupin pro rodiče s dětmi v NRP, arteterapie s dětmi a rodinou
Školení sociálních pracovníků MPSV, školení pedagogických pracovníků pro PF UK
Lektorská činnost – vedení terapeutických skupin v sociálně psychologickém výcviku pro mládež
Měli bychom zvládnout tolik věcí, ale ne vždy se daří tak, jak chceme. Opravdu všechno musíme? Nebylo by dobré se občas zastavit a rozhlédnout, kde vlastně jsme, kam jdeme a jestli tam vůbec chceme jít? Často zapomínáme na úplně obyčejné věci, které nám kdysi působily radost, a obklopujeme se něčím, co nám není vlastní. Buďme sami k sobě vlídní, a pokud někdy prožíváme pocity osamění a nespokojenosti se svým životem, pokud se nám zdá, že něco nezvládáme, nemusíme na to být sami. Psychoterapie nabízí možnost postupné změny. V bezpečném a důvěrném psychoterapeutickém vztahu můžeme hledat nová řešení a cestu sami k sobě.
Pan Vlasák
Je tak dobrá za kolik si ji zaplatíte,snazila se pomáhat pacientům s RS ale jak ji odrizli od financí tak si pacienty vybírá a opravdu se nesnaží pomoct každému
Eva
Karin je skvělá, empatická terapeutka. Jsem šťastná, že jsem ji poznala. Pomáhá mi ve všech situacích mého života s RS.
dP
Paní Řehákovou jsem zvolil po poslechu jednoho podkastu, kde se mi moc líbil její přístup. Chodím k ní více než rok. Pomohla mi se vyrovnat s rozvodem. V současné době k ní dochazím cca 1x měsíčně. Vstřícně pohovoříme, je to jediná osoba, které můžu svěřít uplně vše. Vřele doporujučuji.
Jana S. Říhová
Velmi doporučuji paní Karin E.
Úžasný, empatický člověk s otevřenou myslí, žena s velkým porozuměním a citem pro spravedlnost a vcítění se do druhého člověka.
Velmi si vážím toho, že mohu být právě její klientka, velice mi pomáhá terapie s ní a cítím se byt konečně víc, víc na cestě k sobě.
Děkuji za to.
Michala Š.
Jsem moc ráda, že mi kamarádka doporučila pani Řehákovou.Hned po prvním sezení, jsem poznala, že se nemusím bát svěřit a otevřít se.Pani Karin má lidský empatický přístup, který mi velmi vyhovuje.
Cítím se v její společnosti dobře a klidně.
Všem doporučuji.
Barbora
Paní Řeháková je skutečný odborník. Po roce společné práce se mi podařilo se téměř zbavit úzkostné poruchy, která se u mne rozvíjela přes 30 let.
Klára K.
Velmi dobrá, inteligentní a zkušená psycholožka, pozitivní zkušenost, empatická a vstřícná. Doporučuji, Klára K
Jana T.
Na pani Rehakovou jsem dostala doporuceni od sve zname a spokojenost mohu jen potvrdit. Ocenuji jeji lidsky a soucasne erudovany pristup. Diky spolupraci s ni je muj zivot i komunikace s okolim o mnoho kvalitnejsi, pokroky jsou znat kazdy tyden.
Kristina B.
K paní Karin Řehákové jsem začala pravidelně (jednou týdně) docházet před rokem po celkovém psychickém a fyzickém zhroucení. Díky psychoterapii jsem začala postupně odkrývat všechno, co se v mém životě přihodilo a jen díky paní Karin a jejímu přístupu jsem měla odvahu a sílu to přijmout a dál se tím trápit co nejmíň. Teď už docházím jen jednou za měsíc a stále se učím včas si uvědomit, co ve svém životě chci a co nechci. Paní Karin pracuje velmi intuitivně, ale zodpovědně - s "nohama na zemi". Na základě své zkušenosti jsem paní Karin Řehákovou doporučila svým známým, kteří řeší partnerské vztahy a vřele doporučuji všem, kdo hledáte kvalitní psychoterapii. Kristina m
Kateřina G.
Pani Karin je velmi profesionalni, ale zaroven lidska a empaticka. Opravdu mi pomohla a jsem rada, ze i nadale pomáhá. Kateřina
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze