Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Olga Štrejbarová
Nesmírně laskavý a lidský lékař. Skutečně ho zajímá pacient, kterému se dokonce i dívá do očí ... jakkoli moc divně to zní, tak přesně tak moc je to u lékařů vzácné. Pozorný, profesionální, vstřícný lékař.
Martina Zemlickova
Dobrý den, pan doktor Zinek nemá konkureci. Jsem moc ráda že jsem ho poznala a že mne léčí právě on. Docházím k němu s menšími či většími přestávkami a opravdu myslím, že je odborník na svém místě a jeho vstřícnost a chování k pacientům je perfektní. Martina Žemličková.
Miluška Rychtaříková
Po dlouhé době jsem našla Lékaře, který má pochopení a skutečný zájem pomoci. Velmi vřelý a příjemný vztah k pacientovi. K lékaři jsem šla vždy s napětím a musím přiznat, že i s nedůvěrou. Pan doktor Zinek mne velmi mile překvapil nejen svým přístupem, ale hlavně-vždy mi pomohl. Pane doktore - VŘELÝ DÍK. Rychtaříková
Milan Havel
Lékař, který dokázal za 5 dní,to co jiní nedokázali za 2 měsíce. Za týden po první návštěvě už jsem ležel v Pardubicích a čekal na operaci. Za jeho péči a čas velké dík.
Jindriska
velice ochotny a prijemny lekar vzdy se snazi pomoci a pacient nema pocit ze lekare obtezuje dekuji pane doktore byla jsem u sveho obvodniho lekare a pripadala jsem si ze jsem tam jen na obtiz pravy opak naseho pana doktora zinka i kdyz ma plnou cekarnu vzdy se pacientu venuje dva lide atak rozdilni jeste jednou dekuji fickova
Jaromír Cimburek
Jsem víc jak velmi spokojen,vždy příjemný,má obrovské porozumnění s našimi problémy,vždy mi vyšel vstříc.Pro mne je to Pan doktor.
mpozdnik
Děkuji panu lékaři, je to skutečně vynikající doktor. Má krásný přístup k lidem, je skutečným lékařem. Léčí nejen naše těla, ale i něco více. Děkuji pane doktore.
Sucha
S takovým přístupem kdyby přistupovali ke svým pacientův všichni lékaři, to by zde bylo zdravých lidí ! Nebo by alespoň většina uznala, že svoji práci někteří lékaři odvádějí správně a přistupují k ní zodpovědně.
Vlková Slavomíra
Pan doktor je opravdu velmi dobrý odborník,odhalil příčinu mých bolestí,kterými jsem trpěla přes dvacet let.V Pardubicích mne uspěšně operovali a já se cítím po zdravotní stránce dobře.Všem velmi děkuji a hlavně panu doktorovi. Diky Vlková Slavomíra
BORSKÁ HANA
profesionál