G. J.
Návštěva u pana zubaře předčila má očekávání. Tak jsem se bála zubaře, že jsem péči o své zuby zanedbala a pan doktor mi velmi pomohl. Návštěva u něj je vždy příjemná a téměř bezbolestná. Svým humorem, klidem a nadhledem mi pomohl překonat můj strach ze zubaře. A navíc ordinuje načas, takže nemusíte zbytečně čekat. Moc děkuji!
M.S.
Skvělá profesionální péče včetně dentální hygieny. Nečekal jsem nikdy víc než 10 min... Chodím k němu 8 let...
Čestmír Barta
Karel Zajíček je nejlepší zubař, kterého jsem poznal a jeho sestra/asistentka taktéž. Chodím k němu od samého začátku, kdy začal svojí praxi (někdy krátce po sametové revoluci) a od té doby mi kazovost zubů klesla, resp.prakticky vymizela. Jistě i díky pečlivým prohlídkám, pravidelné prevenci a perfektních výkonech. Dokázal vše vždy udělat prakticky bezbolestně, vč. trhání osmiček. Je to v tom jeho křesle vždy taková pohoda, že jsem v něm jednou během zákroku i na chvíli usnul a měl krátký sen!
Petr Hrbek
Chodím k panu doktorovi přes 20let a není zhola nic, na co si stěžovat. Je milý, precizní a odvádí perfektní práci!
Gemma Cmarko
Bývam na ôsmej adrese v ČR a poznám veľa zubárov, ale Mudr. Zajíček je najlepší z dentistov, ku ktorému som chodila. Má výborný osobný prístup a skvelý odborný výsledok je napr. to, že žiadny z mojich nasledujúcich zubárov ani nespoznal plomby, ktorými mi Dr.Zajíček ošetril inak problematické zubné krčky; tie plomby bezchybne držia dodnes už asi 19 rokov.
Dúfam, že vezme do starostlivosti aj môjho syna, ktorý v Prahe študuje.
G. Hájíčková Cmarková
Latym
Výborný, citlivý k pacientům, precizní práce. Přidávám se k názoru, že pan doktor je zároveň přesný - objednáte se, tak jdete. Používá kvalitní materiály a zuby od něj jsou k nepoznání od vlastních zubů. Děkuji!
Falber
Super zubař, bez bolestí, v klidu s humorem. Je vidět, že svoji práci má rád a je mu zároveň koničkem.
Neznám lepšího zubaře. Best nervů a bez bolesti!
Nemám sice srovnání protože k němu chodím již dlouho, ale podle mě je to velice dobrý lékař. Nikdy jsem neměla problémy.
Pana Dr.Zajíčka navštěvuji již 15 let a jsem
s jeho prací a přístupem velice spokojen.
Je precizní a na jeho práci jsem si ani jednou nemohl stěžovat.
JosHa.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze