Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Lada M.
Navštěvuji lékaře od 19ti let (15 let) a vždy mi moc pomohl. Vždy je na mě milý, příjemný, ochotný. Je to jeden z Nejlepších lékařů a pro mě je čest k takovému docházet. Děkuji za Všechno.. S pozdravem L.M.
Kateřina
okouzlující doktor! :) velmi příjemně naladěný, nekouká na nikoho skrz prsty a vyhoví všem ve všem :)
Pan doktor má příjemný přístup, ale to je vše. Má zkušenost, do předoperační zprávy mi napsal BEZ ALERGIE, přitom jsem těžký alergik i na léky. Také zpráva o čistých dutinách mě překvapila, když mi provedl pouze EKG.
Drahuna
Pan doktor je skveli nevim jak někteři o nem takle mohou psat mě pokaždy pomohl,a nemohu oněm nic špatneho řict a sestra je taky moc přijemná.
MM
Tento pan doktor je velice milý v jednání s pacienty, ovšem neléčí. Na kašel a horečku nedá ani paralen a pošle domů lehnout si a pít čaj. Na bolest kolenou řekne: ,,vrže Vám tam jako stařence,, a bez jakékoliv léčby pošle domů. Na alergii řekne, že otok a vyrážka přece za čas zmizí a opět pošle domů..atd. Nepatřím mezi lidi, kteří chtějí od lékaře odcházet s tisícem pilulek. Ale lékař by měl léčit a zjišťovat příčiny obtíží, né se stále usmívat a posílat lidi domů bez jakéhokoliv vyšetření.
pacientka
Skvely a empaticky lekar.
Moc hodný a laskaví doktor na pacienty jen můžu doporučit i sestřička jehodná a milá.Kdyby takoví byli všichni svět by byl krásný Lenka
jsem s panem doktorem velmi spokojený jak po odborné tak i lidské stránce.
jsem spokojen
Příjemný lékař, jsem s jeho léčbou spokojená. Raději pošle na vyšetření, než aby něco zanedbal.Léčí šetrně co se medikace týká. Nedává hned na vše antibiotika a jiná svinstva jako většina lékařů.
Sestra je fajn.
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích