Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Fofísek Fofka
Objednala jsem se poprvé k p. doktorovi, kvůli nepříjemným potížím při močení, byla jsem objednaná až za 2 měsíce, ikdyž jsem říkala, že mé potíže jsou akutní. Čekala jsem tedy 2 měsíce, při vstupu do ordinace mě arogantně pozdravil, z anamnézy se mě zeptal asi na 2 věci, udělal sono to ano, s tím, že mě sestřičky objednají na cystoskopii. I přes mé potíže, jsem byla na cystoskopii objednaná zase až za 2 měsíce, po tomto jednání jsem ukončila vztah.
Ještě jednou dobrý den,
Jeden postřeh k Vašim "stížnostem" na pana primáře MUDr Vlčka.
Pochopitelně máte právo na svůj názor,pak ale nechápu proč se pod něj alespoň nepodepíšete.
Vladimír Šumina Karlovy Vary
Machy
Měla jsem možnost setkat se s MUDr Vlčkem v akutní situaci(jen jednou),bohužel zklamal nejen mne,ale i rodinu.Přišla jsem s prosbou o pomoc a dostala kopanec.Jelikož jsem ho navštívila v ranních hodinách (bolest si nevybírá),byl neříjemný a hrubý. Bolestí jsem nemohla chodit,pomalu ani dýchat.Pořád se ptal,co mi je,když jsem odpověděla,že mám bolesti břícha a že mě posílají z chirurgie,opět se ptal že to ví,ale co mi je.Ukazovala jsem kde mě to bolí,co jsem jedla,pila...řekl že to chápe,ale co mi je...bylo mi i doprovodu do breku. Už při příchodu nás míjela osoba s pláčem, která říkala,že doktor je ...myslela jsem si,že je zaujatá a nemá na to právo. Doktor byl opravdu nepříjemný,protivný,proto se dalšímu setkání vyvaruji a v případě obtíží se raději obrátím na někoho jiného.
Vladimír Šumina
Docházím do ordinace MUDr Vlčka již téměř 25 let.Neznám jej pouze jako vynikajícího odborníka,ale i jako výborného člověka.Mohu jen vřele doporučit.Zároveň mu touto cestou v předvánočním čase přeji mnoho zdraví a úspěchů v jeho práci a velice mu za jeho pomoc děkuji.
Vladimír Šumina ,Karlovy Vary
Vašek
Možná, jako odborník je dobrý, ale neměl jsem možnost to posoudit, jelikož mě k panu doktoru poslal můj obvodový lékař s doporučením s intimním problémem a pan doktor mě sice slušně, ale přesto vyhodil ze své ordinace a odmítl mi i poradit, kam se mám se svým problémem obrátit.
Jako člověk a i lékař u mne selhal a rozhodně nedoporučuji !!