Odborný lékař psychiatr
Grohova 12, Brno

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

F
Umístění: Odborný lékař psychiatr Jiný

Příjemný doktor který má pochopení je hodný spolehlivý pomáhal mi zvládat věci jinak a ujišťovat že je vše v pořádku

Umístění: Odborný lékař psychiatr úzkosti a deprese

K panu doktorovi chodím řadu let a pomáhá mně i celé naší rodině v těžkých situacích nejen jako erudovaný odborník, ale také jako velice laskavý a chápající člověk.Už při vstupu do čekárny a pak do ordinace člověk pocítí klid a jistotu, že mu bude pomoženo.Jsem mu vděčná za všechno.

Umístění: Odborný lékař psychiatr

Musím říci, že k panu doktorovi chodím již několik let. Nejdůležitější je panu doktorovi věřit na 100 procent. Když se podívám zpátky, tak nejhorší byly ty začátky, kdy jsem měl veliké psychické problémy a než se podařilo s panem doktorem vyladit léky. Pan doktor je perfektní, odborník na svém místě. Dá se říci, že mi zachránil život a pomohl mi dostat se z těžkých depresí. Nedám na něho dopustit. Fakt veliký odborník a i jako člověk naprosto perfektní. Vřele doporučuji všem!!!

I
Umístění: Odborný lékař psychiatr

Po strašně dlouhé době komplexu méněcennosti, šílené únavy a podobných problémech jsem dostala od kamaráda doporučení na tohoto lékaře. Trošku mě zarazilo, že se mě hned na úvod zeptal, proč jsem nehledala někoho jiného.. Po dvaceti minutách rozhovoru, kdy se vyptal na přítele, spánek a moji práci mi doporučil partnerskou poradnu, kterou mám nejblíž 80km od domova a přítele bych tam stejně nedostala.. a nasadil mi lehká AD. Celou dobu jsem měla spíš pocit, jak kdyby se mě chtěl zbavit.. Možná umí pomocí lidem, co se zhroutili a jsou na dně, mně bohužel ne.

Pan doktor se o mně stará od r. 2004 a má jako jeden z několika mých lékařů velkou zásluhu na tom, že mohu vést prakticky normální život. S medikací to nepřehání, má důvěru v pacientovu schopnost reflexe toho, co se děje, má pochopení. Vřele doporučuji.

Pan doktor mi velmi pomohl v prubehu nasledne lecby po likvidace organizmu a nervovych obalu bakteriemi. Jini lekari si nevedeli rady a jejich prognoza byla nevylecitelne, ci lehce zlepsitelny stav po 10ti letech. Pan doktor to nevzdal a postupne zkousel velmi uspesne kombinace ruznych leku na odpocinuti organismu a posileni psychiky pro boj s fyzickymi nasledky. Na zaklade naslednych zmen velmi dobre odhadl moznosti a pomalu mne ve spolupraci s psycholozkou vratili do bezneho zivota. Specialiste tvrdi, ze se stal zazrak. Avsak nebyt kombinovane pomoci a podpory, nikdy bych to nedokazala.

U pana doktora jsem byla zatím pouze jednou a jednou jsem s ním telefonicky hovořila, ale působí na mě velice dobrým dojmem!
Je velice sympatický, empatický a vstřícný. Jana T.

Pan doktor je příjemný člověk a na pacienta si udělá vždy čas. Snaží se ho nejen vyslechnout, ale i poradit
a to je důležité. Pana doktora můžu jen doporučit.

Výborný a empatický člověk. Mě osobně velmi pomohl již před mnoha léty. Přesně určil léčbu a to nejen medikamenty. Po dlouhé a pro mě již beznadějné době se mi konečně ulevilo. S udržovací léčbou a podporou pana doktora jsem mohl vykročit téměř bezproblémově do normálního života. Pan doktor si velmi rychle získal moji důvěru, nejen citlivým přístupem, ale i respektováním mého přesvědčení i obav. Nikdy mi žádný druh léčby nenutil. Vždy jsem byl informován o dalším postupu. Na každou moji otázku byla vždy i kompetentní odpověď. Za tímto panem doktorem mi stálo za to, dojíždět dlouhodobě 60km do Brna a 60km zpět.
Dovolím si napsat, že mi tento člověk zachránil normální život!
Z mé vlastní zkušenosti mohu jen doporučit. Je škoda, že zde nevyjádří i další mlčící většina spokojených pacientů. Tak přeji štěstí těm, kteří potřebují pomoc, aby se k tomuto lékaři dostali – čekárna nebyla nikdy prázdná.

Pan doktor neviděl autisty ani z rychlíku jinak by věděl že při dobrém vedení mohou udělat velký pokrok.
Primární totiž není naučit tyto děti čtení a psaní (při těžším postižení) ale hlavní priority jsou dovednosti v sebeobsluze a schopnosti spolupráce!
Tím odpovídám na jeho otázku jestli si dcera ve škole pouze hraje když se v 16 letech ještě neumí podepsat.
Samostatné hraní je totiž také jedna z věcí kterou nezvládá.Jak bych byla ráda pokud by se uměla alespon na nějaký čas sama zabavit! Celý den jen posedává,polehává, maximálně si prolistuje nějakou tu knížku nebo časopis.
V poslední době se nejraději točí dokola uprostřed místnosti a dotoho opakuje věty které nedávno slyšela!
To že dnes reaguje celkem v klidu na pokyny (je schopna podat věc o kterou požádáte, ukáže na předmět) je výsledkem několikaleté práce a rozhodně to vždycky nebylo lehký ale ono je lepší držet se 10 let starýho papíru než používat vlastní rozum.
Ty léky které ji předepsal na spaní jsou taky na prd,( ve skutečnosti jsou pouze na zklidnění, ačkoliv moje dcera je hypoaktivní) to už jí můžu rovnou udělat heřmánkový nebo třezalkový čaj a výsledek bude tentýž.