Praktický lékař stomatolog
F. Stupky 10, Olomouc

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Praktický lékař stomatolog Jiný

Nejlepší zubař vůbec.
Chodím k němu už 35 let.
Vždy vše vysvětlí dokonale popíše a pak následně opraví. Prostě super i jako člověk. Můžu jen doporučit. Děkuji d.r.

N
Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor přišel vždy minimálně o 45minut pozdě, chybu neuzná a chová se k pacientům povýšeně, až zle. Nenahlásí že jede na dovolenou, nenajde si záskok pro akutní případy. Neustále říká že nemá čas a pacienty objednává i s akutnějším problémem několik měsíců dopředu(nabral si tolik pacientů až to není možné, v ordinaci šílené fronty). V mém případě jsem k němu zašel v prosinci s bolestí zubu, řekl mi že tam nic nemám, bolest přešla a po půl roce se zase objevila, vyšetření proběhlo se stejným výsledkem, donutil jsem ho udělat rentgen, výsledek byl že mám kaz přes celý zub, říkal že je to na korunku(nebylo) a čištění kanálků(nic nevysvětlil), odvrtal kaz a lečil zub asi 5měsíců, s tím že můžu normálně jíst. Po 5měsíčních bolestech mi zub prasknul, pan doktor usoudil že už to nikdo opravit nedokáže, usoudil že je to moje chyba že jsem jedl na straně zubu i když to tak nebylo, poslal mě do nemocnice na vytrhnutí, že nemá čas! Upozorňuji že bolest byla obrovská, v nemonici mi řekli že i když to bolí tak termín za měsíc. Místo toho jsem si našel díky přítelkyni jiného zubaře, kterému se mě zželelo, zub mi bez větších problémů opravil, bezbolestně, nic se trhat nemuselo a našel mi v puse další tři kazy, které pan Vajda neviděl. Jsem mému současnému doktorovi neuvěřitelně vděčný. Po zkušenostech usuzuji že pan Vajda není dobrý zubní lékař, zdá se mi že pacienti pro něj znamenají pouze možnost si vydělat peníze. Nezlobte se na mě, ale z mého pohledu je lepší být bez zubaře než chodit k panu Vajdovi. Rozhodně nedoporučuji!!!

Umístění: Praktický lékař stomatolog

Tak i já přidám názor. Špatný. K panu doktorovi jsem chodila asi 8 let....za celou dobu ani jeden rtg,platila jsem i za ošetření,za které se neplatí a je v rámci prevence zdarma....a bohužel mi pan doktor opravoval stále tytéž zuby,které se stále dál kazily pod plombami,které držely...na přístup si stěžovat nemohu,ale na péči a ošetření bohužel ano. Opravit vše mě bude stát nemalé peníze. A mimochodem,zkoušeli jste se někdy dívat na osobní účet u pojišťovny? Člověk se někdy podiví,co vše má naúčtováno....za mě tedy nedoporučuji

I

nechal jsem si od pana doktora udělat přední zuby,teď k němu pravidelně co měsíc,co tři týdny chodím a nechávám si lepit korunky,které nedrží a upadávají .V pátek 8.1. jsem se telefonicky objednal na opravu,neměl pro mně čas,objednal mě až na úterý 12 .1 v sobotu mi při kousání vypadla hned vedle jednička,nevím si rady ,děsím se jak to bude pokračovat dál,poradíte mi?

Pan doktor je skvělý lékař. Mám perfektně spravené zuby, Vždy je při ošetření citlivý a i můj syn k panu doktorovi chodí rád. Děkuji za péči.

Naše rodina k němu chodí už několik let a neměli jsme s ním žádné problémy, všichni jsme 100% spokojeni.

Špatně odvádí práci. Už se Vám někdy stalo, že Vám vypadla po týdnu nová bílá plomba a lékař Vám řekl, že je to Vaše chyba, protože jste si špatně čistili zuby? (prý moc drsně). Tudíž se nedá
uplatnit záruka a musíte novou plombu zase zaplatit :-). Vtipné, že? Sice jsem s tím nesouhlasila,
ale nakonec jsem mu zaplatila. Teď mám skvělou lékařku :-)

Návštěva tohoto zubaře v dětských letech mě stála hodně utrpení - byl vyhlášený tím, že s velikou radostí trhal zuby. Maminka mu dokonce z ordinace utekla - naštěstí. V mém případě se mu podařilo vytrhnout čtyři !! stálé zuby. Po několika letech a po panoramatickém snímku se na tento katastrofický zásah přišlo. Pokud ještě něco půjde napravit, tak to pro mě bude dosti drahá "sranda". Pamatuji si ho jako nesmírně arogantního, nepříjemného doktora - dle ostatních hodnocení se nezměnil. Je pravda, že zubařů je v dnešní době málo, ale pokud nechcete mít obdobnou zkušenost jako já, zvolte raději delší čekací dobu u někoho jiného.

Naše rodina k němu chodila komplet. Maminka, tatínek, strýc, babička já i bratr.
Když jsem byla malá a školou povinná, hrozně jsem vyváděla a nebylo výjimkou, že jen na prohlídku zubů mě musel držet táta, máma, sestřička i babička, aby mi mohl vůbec kouknout do pusy. Tenkrát měl se mnou svatou trpělivost. I s mým bratrem v pubertě. Všiml si kdejakého kazu i toho nejmenšího a pečlivě a ohleduplně s námi zacházel.
Ale v dnešní době si myslím, že už by se klidně mohl těšit na důchod. Nevím jestli se tak změnil, nebo je tak unavený, ale už to není ono. Navíc je poměrně drahý.
Čekací doba je někdy dlouhá někdy krátká. Ale v dnešní době, kdy je zubařů málo a nikdo nemůže přibírat pacienty navíc, by se to dalo pochopit.
Já osobně jsem neměla zkušenost s tím, že by se pan doktor vybavoval na chodbě nebo po telefonu, v pracovní době. Ale to neznamená, že by tomu tak nebylo.
Pan doktor je docela konzervativní a co se týče nových metod (hlavně těch operativních) mě docela postrašil. Já jsem po opraci dolní čelisti nezaznamenala jedinou negativitu, na kterou mě upozornil a dokonce ne ani pacientky, co se mnou ležely na pokoji (a k němu vůbec nechodí).
Těžko říct.

Nerada kazím hodnocení, ale i já mám pocit, že pan doktor je arogantní, povýšený, navíc nechává své pacienty čekat, zatímco si vyřizuje soukromé hovory a popovídání se známými, co přijdou z chodby ... jeho přístup ke mě docela ok, ale k mému malému synovi hrůza - a ještě jsem dostala nadáno, že si ho neumím "zklidnit" - no není divu, když nás v jeho ordinaci nechal čekat, zatímco si vyřizoval své soukromé záležitosti, a kluk měl čas se rozhlídnout po všech těch nástrojích a nechtěl pak spolupracovat, a pan doktor to svým chováním ještě zhoršoval ... měla jsem na něho doporučení od známé, která se s panem doktorem velice spokojená, nicméně já spokojená nebyla ...