Praktický lékař stomatolog
Na Nové 2, Zábřeh

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

N
Umístění: Praktický lékař stomatolog Jiný

Pan doktor přišel vždy minimálně o 45minut pozdě, chybu neuzná a chová se k pacientům povýšeně, až zle. Nenahlásí že jede na dovolenou, nenajde si záskok pro akutní případy. Neustále říká že nemá čas a pacienty objednává i s akutnějším problémem několik měsíců dopředu(nabral si tolik pacientů až to není možné, v ordinaci šílené fronty). V mém případě jsem k němu zašel v prosinci s bolestí zubu, řekl mi že tam nic nemám, bolest přešla a po půl roce se zase objevila, vyšetření proběhlo se stejným výsledkem, donutil jsem ho udělat rentgen, výsledek byl že mám kaz přes celý zub, říkal že je to na korunku(nebylo) a čištění kanálků(nic nevysvětlil), odvrtal kaz a lečil zub asi 5měsíců, s tím že můžu normálně jíst. Po 5měsíčních bolestech mi zub prasknul, pan doktor usoudil že už to nikdo opravit nedokáže, usoudil že je to moje chyba že jsem jedl na straně zubu i když to tak nebylo, poslal mě do nemocnice na vytrhnutí, že nemá čas! Upozorňuji že bolest byla obrovská, v nemonici mi řekli že i když to bolí tak termín za měsíc. Místo toho jsem si našel díky přítelkyni jiného zubaře, kterému se mě zželelo, zub mi bez větších problémů opravil, bezbolestně, nic se trhat nemuselo a našel mi v puse další tři kazy, které pan Vajda neviděl. Jsem mému současnému doktorovi neuvěřitelně vděčný. Po zkušenostech usuzuji že pan Vajda není dobrý zubní lékař, zdá se mi že pacienti pro něj znamenají pouze možnost si vydělat peníze. Nezlobte se na mě, ale z mého pohledu je lepší být bez zubaře než chodit k panu Vajdovi. Rozhodně nedoporučuji!!!

Pan zubař není špatný, ale měl by více dbát na prevenci, používat preventivní rentgen, který je hrazen pojišťovnou, aby jeho pacienti neměli zkažené zuby. Po vyměnění lékaře jsem měl na rengenu 5 kazů...
Také injekce proti bolesti jsou již u dobrých lékařů zcela běžné, u pana Vajdy máte pocit, že tím zdržujete.

N

Výborný zubař, jsem velmi spokojen.

Pečlivý a důkladný, ale má rád peníze.