Fakultní nemocnice Královské Vinohrady
Šrobárova 1150/50, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Skvělý pan doktor na svém místě ,se zájmem o pacientku a ochotou jí v danou chvíli pomoci s lidským přístupem a profesionalitou Doporučuji Marie

Opět jsem se setkala u pana doktora s velkou ochotou,zájmem o celkový zdravotní stav a snahou pomocí ,když jiní lekaŕi nemají ani snahu ani zájem a je jim pacientka na obtíž, Děkuji ,že a zároveň lituji ,že takových doktorů,kterých si můžeme vážit ubývá a bude hůř.Liba

Uzasny pan doktor skvely pristup a ja dekuju ze pan doktor obcas umi rozesmat kdyz je cloveku nejhur .Doporucuji.

Hruuuza. Tohoto doktora rozhodně doporučit nemohu, protože kromě toho, že pokud si neplatíte nadstandardní služby je otrávený a nevrlý, že se s Vámi vůbec musí zabývat. Jeho chování je arogantní, obtěžuje ho vlastně cokoli, co po něm chcete. Při práci se ani neobtěžuje převléknou či alespoň použít plášť - přece stačí vytahané triko a rifle ....oooo, jako by vás vyšetřoval kdokoli z ulice....

Z

výborný lékař,odborník u kterého je pacientka vždy na prvním místě DOPORUČUJI!!!