Chirurgická ambulance
Pod Holým Vrchem 3266, Česká Lípa

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Č
Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Pan doktor je velmi sympatický, vtipný a šikovný. Děkuji za velmi profesionální a zaroveň i lidský a empatický přístup. Tak rychlé a bezbolestné vyndání stehů jsem zatím ještě nikde nezažila. P.s. sestřička je také velmi milá, i té patří mé velké díky.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Za mě 1podtržená.Pan doktor si se mnou po celou dobu zákroku povídal, aby mě rozptýlit, milý, empatický a sestřička taky fajn.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Ahoj všem, nejsem typ, co píše někam hodnocení, ale o tohle se podělit musím Dnes jsem byla u pana doktora Tejnory na odstranění pih, znamének, či co to bylo... Šla jsem tam vystresovaná, protože jsem trošičku srab a nervák, ale pan doktor byl prostě skvělej! Po profesní stránce i po té lidské. Je komunikativní, vtipnej, prostě sympaťák a než jsem se rozkoukala, bylo po všem. Až doma jsem zjistila, kolik mám vlastně na sobě náplastí Výsledek zákroku zatím hodnotit nemůžu, ale ošetření a vše kolem super. Díky patří i bezva sestřičce. Jsou skvělej tým Fakt se tam není čeho bát Takže pokud by toto četl pan doktor nebo sestřička, tak ještě jednou moc díky.

Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Chci touto cestou poděkovat panu doktorovi a jeho sestřičce za velmi milé přijetí do ordinace .Následně pak za zákrok který mi byl proveden. Pan doktor velmi citlivě pracoval na odstranění velkého atheromu ve vlasech. Neustále se ptal on i sestřička zda to nebolí a jsem v pořádku. Velmi děkuji jsou oba velice příjemní.

N
Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

U pana doktora jsem byla několikrát, naposledy v tomto měsíci a nebyla to pouze jedna návštěva. Odstranil, vysvětlil, pomohl, pomohl i psychicky, to je také velmi důležité, skvělá sestřička, držela mě za ruku, abych se nebála, pomohlo to, oba jsou příjemní, klidní, pohodoví, velmi děkuji za pomoc, podporu i přístup.

E
Umístění: Chirurgická ambulance Jiný

Vše perfektní. Sestra i lékař příjemní a milí. Vše vysvětleno, ošetření bylo rychlé a naprosto v pohodě. Ještě jednou MOC děkuju a DOPORUČUJU :).

Umístění: Chirurgická ambulance Aterom, gigant, piha

Moc děkuji za velmi milé a příjemné chování. S panem doktorem jsem byla naprosto spokojená. Je to profesionál na svém místě. Také bych ráda poděkovala sestřičce, která je také moc milá a príjemná a já se díky ní ani tolik nebála ????. Mohu jen doporučit.

Umístění: Chirurgická ambulance odstranění pih

S p.doktorem má celá naše rodina jen nejlepší zkušenosti.Vždy jsme se setkali s příjemným a profesionálním přístupem.

zdravím,

měl jsem velkou tukovou bouli v bederní části zad, která hnisala.
po doporučení jsem se objednal k panu doktorovi, od vstupu do ordinace po odchod byl naprosto perfektní, komunikativní a měl příjemný přístup k pacientovi, nervozita po chvilce komunikace opadla a následný zákrok proběhl v pohodě
pan doktor se neustále ptal jestli necítím bolest a když jsem cítil lehké píchnutí tak mi znovu vpíchl lokálku

naprosto doporučuji

tak určitě sem nepíšu zbytečně s pocitem abych měl také dobrý pocit ale kvůli práci která mě nadchla a donutila psát jedině samé plus a poděkovat také mému doktorovi P.Prokopovi za toto doporučení..Měl jsem lipom kousek od kostrče s hnisajícím dalším lipomem který vznikl následkem zanedbání o velikosti cca 10 cm s poškozenou kůží,dost bolel takže si dovede každý představit na jak záludném místě a jak nepříjemný pocit to byl jít k P.Tej. už poprvé :-) od začátku byl pan doktor moc milí a ještě vtipkoval což mi dalo dost psychyckých sil,určitě jsem toto nečekal :-) a další návštěvy jsem se už nebál tam jít.při zákroku to nebyla vyjímka,je toho ještě moc co psát ale určitě nikam jinam už nechodte,jděte k němu! Velmi šetrné zacházení a těch 30 kč si určitě zaslouží.K.Š

114 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den, je mi 34, od mala mam na krku (pod uchem doleji na krku) bulku, uzlinku. Ted me tak 2 mesice poboliva. Ne na dotek, proste z niceho nic zacne bolet a zase to prejde, takto nekolikrat denne. Nejsem nemocna, zadna viroza, zanet v tele, nic. Krevni obraz mi byl delan nedavno (na gastru pri pravidelne kontrole), vse v poradku az na snizene bile krvinky, ty mam casto pod spodni hranici. Jinac se citim dobre. Kam pripadne zajit a jak to resit? Bojim se aby z toho nebylo neco spatneho.. Dekuji.

Pokud je pod kůží nejpřesnější by bylo dát ven a na histologii. Pokud to je mízní uzlina spádově tam připadá zánět středního ucha - objednejte se na chirurgii.

MUDr. Karel Tejnora

Dobrý den, počátkem května jsem utrpěla úraz kolene, kdy jsem si po pádu na ostrý kámen rozsekla kůži až na čéšku, kus čéšky jsem si "svlékla z kůže" a došlo i k natnutí patelární šlachy v rozsahu 1 cm. Obojí bylo zašito na chirurgii cca 2 hodiny po úrazu, vše je bez komplikací a nebolestivé. Ve šlaše to stále ještě trošku "táhne" a tak jsem se chtěla zeptat,jak dlouho se může hojit patelární šlacha poraněná a sešitá v takovém rozsahu a kdy je přibližně možné ji naplno zatěžovat. Děkuji.

Šlachy se všeobecně hojí pomalu - počítejte s 6-8 týdny i více - tohle je 4 týdny.

MUDr. Karel Tejnora
Prohlížet všechny odpovědi