Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Bývalá pacientka
Pokud nemáte problém asi s ním budete spokojeni. Nepoznal PCOS a místo toho jsem poslouchala, že jsem naprosto v pořádku a pokud nemám MS je to taky v pořádku.
AB
Pan doktor je opravdu špička ve svém oboru. Tomu co dělá rozumí a s medikací to taky nepřehání. Nutno podotknout, že když je medikace potřeba, je schopen zvolit tu správnou. Dá se s ním o jakékoliv problému pobavit a vždy mne uklidní. V Přerově už nebydlím, ale k panu doktorovi snad jako jedinému doktorovi jsem schopna dojíždět. Děkuji ještě jednou za jeho profesionální přístup a empatii.
Ivana S.
Pan doktor je nejskvělejší ,díky němu mam teď 3 krasné děti .navštěvuji ho už vice jak 20 let.A sestra je taky nejskvělejší ,vždy příjemná.moc jim za vše děkuji a doporučuji .IVANA
Tereza Vařechová
Úžasný pan doktor i sestra :-) příjemné prostředí, pan doktor vše vysvětlí a ve všem vyjde vstříc. Jedině doporučuji.
Petra
Pan doktor Sýkora je výborný gynekolog, mám s ním vynikající zkušenosti. Posledních několik let za ním jezdím 100 km, protože jsem ve svém novém bydlišti tak dobrého gynekologa zatím nenašla. Díky jeho péči jsem zvládla nepříjemnou diagnózu a poté prožila klidné a takřka bezproblémové těhotenství - při různých menších problémech mě vždy bez odkladu vyšetřil a uklidnil, že nehrozí žádné nebezpečí a můžu vést aktivní život. Skvělá je i sestra, která je sympatická a navíc vše perfektně zvládá a objednaní prakticky nečekají. Rozhodně doporučuji!!
Renata
S panem doktorem jsem velmi spokojená. Má profesionální přístup. Je příjemný a vždy si udělá čas na to, aby s vámi probral a vysvětlil každou otázku. Narovinu, ale s citem sděluje i negativní zprávy. Musím pochválit také sestřičku a příjemné a diskrétní prostředí. Děkuji Renata
Rézie V.
Jednoznačně skvělý pan doktor a sestra velmi příjemná. Děkuji za ně.
A.H
Vynikající pan doktor i jeho sestřička.
nejlepši gynekolog v Přerově,lidsky přistup a sympaticke jednani s pacientkami.
super lékař