Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Naděžda Matějů
Pan doktor je vždy ochotný milý a vstřícný. Nedělá mu žádný problém ošetřit vaše zvířátko i mimo ordinační hodiny a je vidět, že ty naše mazlíčky opravdu miluje jako své vlastní. Jsem s jeho přístupem velmi spokojena.
Jaroslav
Chodili jsme k panu Svozilovi od malička s naším pejsánkem labradorem, cca 8 let. Nebyl skoro vůbec nemocný, většinou na pravidelné roční očkování. Asi třikrát nám pejska očkoval rodinný lékař, který přijel a přímo na zahradě nám ho naočkoval - tím jsme se strašně provinili!!! Stále jsme chodili k panu Svozilovi pro přípravky na klíšťata apod. - to mu nevadilo. Až náš pejsánek onemocněl. Přišli jsme k němu ve čtvrtek, jedním hmatem zjistil, že má zánět žaludku, dal mu antibiotika - injekci. Další injekci dostal v sobotu - vše jsme řádně zaplatili i s tringeltem. V pondělí se stav spíše zhoršil a tak jsme mu v době jeho ordinačních hodin volali - a to už byl nepříjemný, sprostý. Ať jdeme k tomu, kdo nám ho očkuje. V úterý ráno náš pejsánek dostal konečnou injekci od jiného pana doktora, který ho i poslechl a řádně vyšetřil - měl problémy se srdcem, už se jen trápil :-( Takže nikdy více pana Svozila - hnusné chování!!!! A navíc doktor je poslání a ne zaměstnání. Zadarmo to nedělá!!!!!!
STEPANKARADOVA
Vždy nám vyšel ve všem vstříc ,nemůžu si stěžovat.
questus
Nejlepší ve ValMezu.
Sabina
Dobrý den, dnes jsem byla s králíčkem u pana veterináře, jelikož mám poprvé králíka(2dny) a bojím se o něj, zašla jsem preventivně k veterinářovi ať ho zkontroluje (navíc má průjem). Pan veterinář byl přímo HRUBÝ a vyloženě drzý, doslova mě chtěl vyhodit, jen kvůli tomu,že jsem se ptala na věci které mi bohužel ve zverimexu neřekli(např zjistit pohlaví, které mi stejně neřekl).. tohoto veterináře v žádném případě nedoporučuji co se týká králíků, přišlo mi že králíkům vůbec nerozumí. Už tam nikdy nejdu!!!!!!!!!!!!!!!!
Alena
Vždy velmi ochotný, příjemný, zvířata má opravdu rád.
Alena
Vždy velmi ochotný, příjemný, zvířata má opravdu rád.
Příjemný, ochotný, vždy si udělá čas. Skvělý lékař.