Z.B.
Tři a půl hodiny v čekárně... Pak konec pracovní doby. Doktor je zjevně dobrý, jeho zdravotní sestra je katastrofální.
marine.blue.too
Nejlepší všeobecný lékař jakého jsem kdy potkala.Pana doktora zajímá komplexně celý člověk. Pacient má pocit, že panu doktorovi na Vás skutečně záleží. Z profesního hlediska velmi dobrý , z lidského hlediska ještě lepší. Tamara
vyborny lekar
JAKO LÉKAŘ I JAKO ČLOVĚK JE VELMI DOBRÝ , OCHOTNÝ A OBĚťavý k lidem všem.Pacient
Marie Holýšov
Pan doktor je dobrý lékař,jsme rádi,že ho máme!
P.Kráčmer
Velmi kladně hodnotím přístup a ochotu k pacientovi, komunikaci s pacientem. Velmi kladně hodnotím způsob podávání informací, bez ohledu na věk pozitivní přístup k novým metodám léčby, lékům, informovanost i schopnost informace vyhledat.
Larvicek
Super lékař!!!
Ing. Karel Boháček
Velmi kladně hodnotím přístup k pacientovi, komunikaci s pacientem. Velmi kladně hodnotím způsob podávání informací, bez ohledu na věk pozitivní přístup k novým metodám léčby, lékům, informovanost i schopnost informace vyhledat. Malé mínus za nemožnost se objednat na plus minus přibližnou dobu a nutnost vysedět i několik hodek v čekárně.
Prostě SUPER