Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Stanislava
Pán doktor se o e staral více než 20 let. Oceňuji jeho pracovitost, důkladnost vyšetření, dokonalost vyšetření, péči i ochotu napsat recept, když dojdou léky. Vše dobré. Vynikající lékař.
ST
Vstřícný, klidný, odborný přístup.
Efektivní léčba, doposud mi jinde nebyli schopni pomoci.
Lenka
Pan doktor Starý je skvělý člověk, odborník, který opravdu vysvětlí, je empatický, vždy mi pomohl. Lékař, který se k vám chová mile, podá ruku, dotáže se, jak se vám daří atd. Vyslechne, zajímá se. Chodím k němu již 20 let. Moc děkuji za něj!
moniquecz
Nezbývá, než souhlasit s veškerou chválou na pana doktora Starého, je to vynikající lékař s lidským přístupem. Mě osobně zachránil život a udělal i víc, než musel. Pane doktore, DĚKUJI a přeji Vám jen to nejlepší, zasloužíte si to za to, jak se staráte o všechny své pacienty.
Lucie N.
Přístup pana doktorka je úžasný. Po příchodu vám podá ruku a představí se, což skoro nikdo v tomto oboru nedělá. Veškeré potíže s vámi probere, vysvětlí. Je opravdu skvělý.
letadlo
S panem doktorem mam velmi dobre zkusenosti, je ochotny, vse se snazi vysvetlit a pusobi pri tom uklidnujicim dojmem. Co mi vsak kazi dojem je problem s komunikaci, vecne se nemuzu dovolat a pri objednani na kontrolu mesic predem mi sestra na evidenci sdelila, ze nejblizsi volny termin je az za dva a pul mesice. To uz ale zrejme neni chyba pana doktora.
U p. Doktora jsem sice nebyla, ale znám ho z dětských let, vzdálení příbuzní. Jeho dědeček byl skvělý lékař a člověk až do konce života a tuto vlastnost Kája po něm zdědil, takže vím, o čem všichni píšete a ti z Vás, kteří k němu docházíte, máte štěstí.
Michaela Stará
K tomuto lékaři docházím již 10 let. Pan doktor je naprostý profesionál, a to nejen po stránce odborné, ale zároveň i lidské. Je to člověk na pravém místě. Velice si ho vážím a všem vřele doporučiji. Děkuji pane doktore.
spickovy,efektivni,profesionalni .... maximalni spokojenost povsech strankach ... ne na darmoje zde na 1. miste ... je to opravnene...a jsem moc rada ze k nemu chodim ....
Dnes jsem byl u Mudr. Starého v ordinaci a popravdě, zažil jsem šok. Nejen, že mi při příchodu do ordinace podal ruku a představil se mi, ale po celou dobu vyšetření se na mne usmíval a tím mne v celku beze slov uklidnil. Diagnózu mi pak vysvětlil tak, že by ji pochopil snad každý. Dosud jsem se s takovým doktorem nesetkal!!! Doktore jste fakt profesionál. Díky