MUDr. Karel Šimeček Primář

Písek 1 adresa

Nemocnice Písek
Karla Čapka 589, Písek

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Primář ortopedie v Písku MUDr.Karel Šimeček je vynikající odborník s celoživotní zkušeností.
Dokáže pomoci i psychologicky, i když si nepotrpí na dlouhé řeči. Vřele doporučuji.

moje zkušenost s panem primářem ortopedie MUDr. Šimečkem je ještě čerstvá. V úterý 31.8. 2010 jsem měl být přijatý na ortopedii v nemocnici a.s. v Písku. Když mě už po nějakých formalitách v ambulanci ortopedie přijímala sestřička na lůžkovou část na oddělení pana primáře MUDr. Šimečka, začalo mé zděšení na tomto oddělení. Ve všech listinách, které jsem měl podepsat bylo uvedeno, že semnou veškeré věci o přijetí před vážnou operací provádí lékař. Jenže to pravda nebyla. Tyto listiny mi předala k podpisu sestřička a když jsem ji informoval, že to podepisovat nebudu, protože ty listiny neodpovídají realitě, tak se podivila, jak to? A tak jsem ji řekl, že není lékař a že jdu na operaci kyčelního kloubu a ne kolenního, jak bylo uvedeno všude na listině. Po chvilce mě sestřička zavolala znovu do místnosti, kde byl již mladý lékař MUDr. Vodsloň, který místo, aby mě podal informace k přijmutí, tak mě s MUDr. Nežádalem, který byl taky v místnosti, asi náhodou přítomen, vyhrožovali, že když nepodepíši ty listiny, tak se může stát, že mě operovat nikdo v nemocnici v Písku nebude. Chtěl jsem tedy odejít, když to tito mladí lékaři uviděli, začali se chovat vstřícněji a vše mi dovysvětlili a já tyto listiny tedy podepsal. S odstupem nějakého času v ten samý den přilítnul do mého pokoje č. 8 nějaký starší pán v bílém oděvu a začal na mě křičet, že to musím podepsat, že je tam mnoho potíží, které mohou nastat při té mojí náročné operaci a ani mě nepustil ke slovu. Naštěstí jsem se informoval z webu nemocnice, kde je fotka pana primáře MUDr. Šimečka, že to asi bude dle toho fota on. Jinak se mi ani nepředstavil a jen křičel a arogantně se choval, že tam na této listině nechá začernit "kolenní kloub a že to mám znovu podepsat!! Nemohu hodnotit jeho odborné znalosti, ale manažerské ano. Primář snad není jen lékař, ale i manažer a to opravdu pan Dr. Šimeček není!! Druhý den ráno, před mojí operaci si mě chtěl pan primář vyšetřit a ani tu mojí operaci nenechat nedělat a to si ani nepřečetl mé zdravotní dokumenty, kde je uvedeno panem Doc. MUDr. Pašou PHD., který mi dělal v Brně dvě předešlé artroskopické operace, že v případě bolestí, je třeba udělat už jen endoprotézu kyčle. A ani se nepodíval pan primář na dvě CD s Magn. rezonancí, které jsem měl taky s sebou. Naštěstí to v závěru dopadlo dobře a operaci pan primář nezrušil. Celkové mé bolesti trvají už sedmým rokem a jsem rád, že mě operoval pan MUDr. Svoboda, kterému moc věřím a je to opravdový odborník i člověk. Pro toto vše, co zde popisuji, je mé hodnocení pana primáře MUDr. Šimečka, tak špatné. Roman Kohoutek, Strakonice

K předchozímu - chci-li někoho hodnotit a toužím to vyjádřit v mediích anonymně, jelikož se jinak vyjádřit neumím, měl bych alespoň vědět,jak se hodnocený přesně jmenuje.Jinak nevím ,kdo je tu za většího blba.lobelko
ps.
příště se nestyď a řekni to rovnou ,aspoň to řekneš tomu pravýmu.

šimeček m. sekundární lékař ort. odd - nikoli primář.

Jestli mluvíme o stejném lékaři,který pracuje v Pardubickém kraji vPísku,tak toho neznám,ale znám prim.MUDr.Šimečka Karla z Jihočeského kraje z Písku a jako ortoped své operace zvládá,pokud se ohradí na pacienta tak věřte tomu,že to nemyslí ve zlém on je prostě takový.