Kleger Jaroslav
Pan doktor je šikovný nikdy nečekám v čekárně. Sestra je také velice milá. Stomatologická klinika je už delší dobu na Senovážném náměstí.
Venda
Pana doktora Šímu a celý kolektiv mohu a s čistým svědomím doporučuji. Má opravdu zlaté ruce a nesmírnou trpělivost. Objednaný čas byl bez výhrad dodržen a jednání paní recepční vždy milé a vstřícné.
Drbohlavová V.
Bývalý pacient
Pan doktor nepoužívá při prevenci RTG, při každé prevenci tvrdil, že mám zuby bez kazů. Po náhodném ulomení zubu jsem vyhledala jiného pana zubaře, který mimo tento zanedbaný zub, objevil několik kazů v mezizubních prostorech, které pan doktor Šíma zanedbal při prevenci díky absenci RTG. Také je k panu doktorovi Šímovi téměř nemožné se dovolat, chápu, že sestřička asistuje panu doktorovi, ale v případě problému, jako je ulomený zub, potřebujete situaci řešit rychle.
Otakar Richter
Musím absolutně nesouhlasit s názorem 5. dubna. Sestřička je milá, vtipná, vstřícná. Znám ji už mnoho let a je jednou z mých nejoblíbenějších. Totéž se týká pana doktora Šímy. Dlouholetý pacient Ota Richter
MS
Navštěvoval jsem MUDr. Šímu 20 let a nikdy jsem si na jeho práci nemohl stěžovat, naopak, jsem maximálně spokojen. Přesto jsem si našel jiného stomatologa. Důvodem je moje antipatie na jeho poslední asistentku, drzou, neochotnou, s chováním jako v 80. letech. Po telefonu a zejména při osobním styku. Když vidím kladné reakce ostatních tak soudím, že jsme si bůhvíproč nepadli do oka. Ale poslední kapkou bylo, že na objednanou hodinu, byť mne zaregistrovala i poznala (štěknutím "kartičku!") beze slova vysvětlení vzala do ordinace jinou pacientku.
Rozumím tomu, že dobří dentisté mají převis poptávky a že tato "sestra" svému doktoru dobře slouží, ale v roce 2013 je absence proklientského přístupu pro mě nestravitelná. V ordinaci, ve které o mě nestojí, nemám co pohledávat. Jo a nejsem vůbec nějaký konfliktní typ...
Monika
Profesionální, ochotný, milý, slušný...prostě NEJ! Chodím k němu již dlouhá léta, nyní k němu chodí i moje maminka, jsme moc rády, že máme tak skvělého zubaře. Sestřička je rovněž milá a ochotná. Domluvený termín platí, nikdy v čekárně nečekáme.
Jeden z mých nejoblíbenějších lékařů. Rychlý, milý, profesionální, objednává na čas. A totéž platí pro sestřičku. Takoví by měli být všichni zdravotníci. Ota Richter
Vstřícný, ochotný, objednává na čas
Věra.
Po dnešní návštěvě mohu jen dodat zlate ruce.Před tímto panem doktorem je nutno smeknout.
jana
mili, ochotni. nikdy jsem nemusela cekat v cekarne. perfektni.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze