Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
MD
S panem doktorem Severou jsem velmi spokojená, přihlásila jsem k němu svého syna hned po narození. Opravdu velmi mile mě překvapil jeho profesionální přístup, jako jeden z mála mi nedával "sežrat" ambulantní porod, naopak byl ve vyšetřeních syna vždy důsledný a pečlivý, vše mi vysvětlil, nikdy nám nic nevnucoval a vždy dával na výběr více možností léčby. Navíc je k dispozici na telefonu i emailu a sám vás vyzve, abyste ho v případě potřeby kontaktovali. Po letech negativních zkušeností s naším zdravotnictvím mě pan doktor navrátil víru, že dobří doktoři ještě nevyhynuli :-) Můžu jen doporučit!
Bára W.
Naprosta spokojenost.
Jana Adamová
Jsme pacienty pana doktora od června loňského roku. Před tím měl syn vynikající lékařku v Praze a já si říkala, že takového pediatra už nikdy nenajdeme.....naštěstí našli právě v panu doktorovi Severovi. Je pravda, že syn ještě nijak vážně neonemocněl, takže pana Severu zatím šetříme, ale už jen jeho přístup a ochota si získali synovu i naši důvěru. V lednu se nám narodila holčička, takže jsme neváhali a zapsali ji také k panu doktorovi. Ač jsem druhorodička, věnoval mi čas a všechno se mnou znovu probral a doporučil vhodnou péči. Neříkám, že se vším člověk musí souhlasit (např. v otázce kojení), ale rozhodně je to zkušený lékař, který nepíše bezhlavě recepty jak na běžícím pásu, sáhne raději po osvědčené radě než by na dětech testoval výtvory farmaceutických firem a slyšela jsem, že ant. volí jako poslední možnost, což už teď chválím. A čeho si velmi vážím je i čas, který dětem (resp. rodiči) věnuje - je k dispozici na telefonu 24 hodin a to se dnes nevidí! Doporučuji každému, kdo se mě zeptá! :) PS: a sestřička je učiněný anděl !
Jana Křelinová, Poděbrady
Na pana doktora si v nejmenším nemohu stěžovat, naopak je velmi profesionální, ochotný a milý k dětem - náš ani ne tříletý syn v pohodě nakráčí do jeho ordinace a nemá nejmenší obavy, přestože ví, že ho čeká např. očkování. Pan doktor je totiž citlivý a dokáže ho uklidnit, takže se nebojí ani podobných invazivních vyšetření. Antibiotika jsme dostali jednou, když měl syn zánět průdušek s náběhem na zápal plic, tam to tedy opravdu bylo potřeba, jinak pan doktor vždy najde šetrnější léčbu. A hlavně je ochoten bavit se a vysvětlovat šťouravé mamince :-D
Dana Řeháková
S panem dokroem jsem moc spokojení, mé děti ho mají moc rády a pokaždé se k němu těší, jako by jeli někam na výlet. Dceři bude 5 let a ještě nikdy neužívala antibiotika a je to hlavně díky radám a doporučením pana doktora. Když to řeknu například ve školce, tak se všichni diví. Několik kamarádek k němu na mé doporučení přešlo a žádná si nestěžovala, ba naopak je překvapilo, že se s nimi pan doktor o všem baví, vše jim vysvětlí a bez váhání nabízí konzultace po telefonu kdykoliv.
Já beru lékaře jako partnera-odborníka, se kterým můžu probrat zdravotní stav a dá mi k tomu rady a určí léčbu, ne jako autoritu v bílém plášti, které se bojím na něco zeptat či dokonce s ní diskutovat a jen čekám na napsání receptu.
Myslím, že žijeme v době, kdy má člověk ve výběru lékaže velkou svobodu, takže doporučuju všem maminkám, které nejsou se svým lékařem/lékařkou spokojené, aby to řešily a zbytečně si nestěžovaly, protože tím nic nespraví.
Je třeba být ve vztahu k lékaři aktivní, protože jde o naše zdraví a zdraví našich blízkých, a to známe my sami nejlépe. A právě tento aktivní přístup nám pan doktor Severa nabízí.
Klvaňová
S panem doktorem jsem velice spokojená, oceňuju, že hned dětem nedává antibiotika a nejprve zkouší jinou účinnou léčbu. Nikdy jsem se s tak úžasným přístupem nesetkala. Sestřička ta je úplné zlatíčko.Jsem s nimi velice spokojená.
Pan doktor Severa je také náš soused. Je dobře, že nepředepisuje pokaždé atb. Pokaždé nám ochotně paoradil a Vše vysvětlil. Po mém druhém porodu jsem musela neplánovaně zůstat na jip tři týdny a manželovi a babičkám Vše vysvětlil. Děkujeme Němcovi a holčičky
K panu doktorovi Severovi chodím se svým dítětem 5 let. Zvolila jsem si ho na doporučení své známé, která si velmi chválila jeho přístup k dětem a odborný přístup. Velmi mě potěšilo, že pan doktor nepředepisuje antibiotika tak často, jak jsem zažila u naší předchozí lékařky a že mi poradil nové možnosti posílení imunity u dcery i z oblasti alternativní medicíny, takže v posledním roce byla minimálně ( na rozdíl od spolužáků ve školce - bydlíme v Praze)nemocná. Proto i po přestěhování zůstanu s dcerou v péči pana doktora.
Chodím k panu doktorovi Severovi s dcerou a jsem velmi spokojená s jeho přístupem a zdravotní péčí. Hlavně oceňuji, že mi vždy podrobně všechno vysvětlí, nedává zbytečně antibiotika a také že se dcera k němu vždycky těší.
Pan doktor Severa je nejlepší pediatr v Poděbradech, nic nepodceňuje a na druhou stranu zbytečně nedává antibiotika, když nejsou nutná. Vždy mi moc ochotně pomohl. A má moc hodnou sestřičku.