MUDr. Karel Šefrna

Přiblížit mapu
Sam.ord. PL - stomatologa

Habrmanova 306, Česká Třebová

Přiblížit mapu

Je to především lékař odborník-stomatochirurg a i přes můj strašný strach z lékařů je to jediný lékař odborník kterému věřím a vím že až odejde do důchodu je konec.

Lékaře nejen nedoporučuji, ale důrazně před ním varuji. Vzhledem k tomu, že byl smazán můj starší příspěvek, kde uvádím, že pan doktor si hraje na čestného, ale má k tomu daleko, připojuji rozšířenou informaci, jedná se o vlasní zkušenost a na tomto hodnocení trvám.

nejlepší stomatolog kterého znám,moc mě pomohl a přeji mu ještě hodně pevné zdraví aby se mohl své práci věnovat.

Pan doktor Šefrna je v první řadě vynikající odborník, ale kromě toho je také dobrý člověk, který chce a umí pacientovi pomoci. Mě již pomohl vyléčit několik zubů, které byly prakticky na odpis. Nezbývá než panu doktorovi Šefrnovi přát pevné zdraví, aby se mohl ještě řadu let starat o naše bolavé zoubky.

I

Je to vážně vynikající stomatolog - odborník na svém místě. Škoda jen, že odchází do důchodu.