Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
micha.donth
Karel mi pomohl, když jsem měl streptokoka a hnisavou angínu. Pečlivý, vysvětlí, odpoví na moje dotazy. Přešla k němu i moje žena a můj otec. Můžu doporučit.
motoopravy
Připadá mi,že pan doktor při určování diagnozy tápe a pořádně neví co dělá.Paciet potom zbytečně platí za léky a trápíse bolestí.Je to klasický vypisovač receptů.Takový můžou za to,že platíme 30kč u lékaře.Rozhodně bych se u něj nechtěl léčit se závažnější chorobou.Vytvářet dojem,že léčí asi umí,ale to nikoho nevyléčí.
Ivet
Jak uz tu bylo napsano - doktor dokaze vytvorit dojem, ze je tu pouze pro vas a posloucha kazde vase slovo. Ja jsem obrovska citlivka - co se tyce sebemnsiho zaboleni, tak vzdy myslim hned na to nejhorsi. Od pana doktora vzdy odchazim s mnohem klidnejsi hlavou. Nekolikrat mi velmi pomohl a doufam, ze ani v budoucnu me nezklame.
já
Straczková M.
Velmi dobrý doktor, vždy ochotný, naslouchající. Více takových doktorů. I sestřička je příjemná.
v pohodě, fronty jen v případě zastupování. Vcelku příjemný doktor.
Naslouchá, výborný diagnostik.
Nevím, zda se jedná o stejného pana doktora K. Praskače, ovšem já jsem s ním nadmíru spokojený, vždy přijdu neobjednán, nečekám dlouho jako u jiných a jsem max. spokojený. Nemám žádný důvod přecházet k jinému a to mám velice dobrý důvod nebot studuji v jiném městě a se všemi lékařskými problémy se stále vracím do PV k panu Praskačovi. A jinak rozhodně bych neřekl, že je důchodového věku, vždyt mu může být tak kolem 46-49 let. Tudíž předpokládám, že se někdo spletl v hodnocení dle věku.
shadowlike
Opravdu dobry lekar,posloucha pacienta dokaze utvorit dojem-ze je zde pouze pro Vas. Vynikajici diagnostik .
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově