FN Plzeň

Kožní ordinace
Lékařský dům, Plzeňská 200, Třemošná

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: FN Plzeň Jiný

Velmi nepříjemný, neochotný. Pokud máte dlouhodobé potíže jste na obtíž. Příště radši lepší jít někam do soukromé ordinace.

K panu lékaři jsme se objednaly ještě s maminkou, každá s jiným problémem. První co mě udivilo, bylo to, že v ordinaci nemají počítač. V dnešní době!? Také bych od kožního lékaře čekala, že bude mít přes vlastní oděv bílý plášť a nebude v ordinaci sedět ve svetru a džínách. Od pohledu nesympatický člověk, to samé platilo o sestřičce. Na můj problém (zůstávají mi fleky na kůži po jakémkoliv zranění - akné, odřenina...) mi řekl, že je v tomto laik, že tomu nerozumí. Maminčin problém byl takový, že se jí na rukách a prstech objevila vyrážka s kůží vysušenou do krve. V nedávné době se u ní objevila celiakie a prý je možné, že to s tím souvisí. Nicméně pan lékař, když mu maminka ukázala ruce, se jí na nic nezeptal (zdali změnila něco v životě či na podobné věci) a rovnou jí řekl, že to má z přílišného používání saponátů (mamince nedal možnost cokoliv říct) a se slovy: "tady máte recept na mastičku a na shledanou." se s námi rychle rozloučil. Sestra se ještě pokoušela domluvit další návštěvu, aby ruce zkontrolovali, ale nás už tam neuvidí.

Silně nesympatický doktor,dcera měla bohužel plíseň a pan doktor z nás udělal úplnou špínu a sváděl vše na našeho pejska který je 100% zdravý hned jsme jeli na veterinu aby jsme něco nezanedbali a veterinářka jen zírala že to tam ještě neměla.
Máme doma čisto a útulno anepochopím jak pan doktor může být tak arogantně drzý!

Také během vyšetření stihl seřvat neuvěřitelně milou sestřičku kterou velice obdivuji že s ním vydrží.

Specialista a opravdový odborník, nestřílí diagnózy od pasu, vše si pořádně ověří, než něco řekne a snaží se opravdu pomoci.

Odborník, specialista ve svém oboru, příjemný, dobrý přístup k pacientovi.

B

Výborný specialista, doporučuji :)