Ord. prakt. lékaře pro děti a dorost
Tyršova 160, Sedlčany

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Pan doktor přehlédl u syna spálu.Řekl mi, že je to obyčejné nachlazení a synovi mám koupit v lékárně "nějaké" vitamíny - na dětské pohotovosti v Příbrami.Syn měl již 24 hodin velmi vysokou horečku. Až jiný lékař ještě ten večer nasadil silná antibiotika a nemohl pochopit, že takové onemocnění někdo přehlédl či nepoznal. Velké zklamání a nedůvěra v dětskou pohotovost v Příbrami :-(

Dcera měla dva týdny horečku s rýmou a pan doktor Pejša řekl, že až ji bude bolet v krku máme přijít. Prosím? Okamžitě jsme šli za paní doktorkou a ta dceru poslala na krev. Nakonec dcera měla mononukleózu. Hodnocení nedávám pouze z tohoto důvodu. Měli jsme více takových případů.

LĚKAŘ ODMÍTL OŠETŘIT NEMOCNĚ DÍTĚ! COŽ JE TRESTNÝ ČIN!

K panu dr jsem přišla se synem, který měl 38,8 horečku (ráno) a pan dr ho odmítl ošetřit s tím, že jsem neměla s sebou kartu VZP. Večer měl syn horečku 40,7 a druhý den jsem se dozvěděla, že má nález na průduškách, v krku, těžký průjem a byly mu okamžitě nasazeny ATB s tím,že máme být připravený jet do nemocnice.
Moc Vám děkujeme pane doktore Pejšo, říká Vám něco etický kodex nebo co to znamená, když lékař odmítne podat první pomoc?

Pan doktor je již starší ročník. Vždy když jsem potřebovala poradit s miminkem,nedostalo se mi uspokojující odpovědi. Jeho zastaralé doporučení nám dopomohlo k předčasnému ukončení kojení:-(
Jinak je ale moc hodný a jeho sestřička milá.

Chodíme k panu doktorovi 6 let a je to nejlepší dětský lékař, se kterým jsem se setkala. Má dlouholetou praxi a hezký vztah k dětem. Neměnila bych.

velmi spolehlivý, nejlepší

nelíbí se mi

asi jsem vyrusila pana doktora od hokeje,byl docela neprijemnej a arogantni.