Jája
Nejlepší lékař který mi ošetřoval chrup. Pracuje s opravdovým citem a velmi pečlivě.Někteří pacienti si myslí, že musí jeho ordinaci navštívit víckrát, ale můj názor je ten, že to svědčí o jeho pečlivosti. Vřele ho doporučuji.
Vladislav
K Mudr. Karlu Padalíkovi v Loděnicích jsem chodil cca 1,5 roku, do dneška mne nebyl schopen opravit komplet zuby v úst. dutině. Prošel jsem si také pár záněty, není se čemu divit, nikdy jsem si nevšiml, že by vrtačku či jiné přístroje dezinfikoval. Tak že pokud chcete přijít o zuby, klidně se registrujte.
MUDr. Karel Padalík
pane, kolikrát jste byl objednán a nepřišel jste, naprosto nelogicky jste chodil chaoticky, desinfekce se prosím provádí po odchodu pacienta a všechny testy mám pozitivní, po zkušenosti s vámi řidiče kamionů neregistruji, začněte u sebe, objednací knihu mám schovanou a vaší kartu taky
Miroslav
Zdravím,
všichni kdo nechcete přicházet o zuby a o korunky za korunky protože pan doktor v podstatě nic jiného nedělá radím aby dokud ty zuby má zašel na konzultaci i někam jinam.
1.Vlastní zkušenost
2.Nic tím neriskujete
3.Zuby po třetí nenarostou
Za svůj život, co chodím se zuby, jsem se setkala s několika zubaři a tak si myslím, že můžu srovnávat objektivně. Pan doktor Padalík je nejen odborník, který umí, ale je to i člověk, který se snaží pomoci i v případě, kdy už ostatní zubaři nad člověkem zlomili hůl :-(. Stav mých zubů není dobrý, přesto mi pan doktor velmi pomáhá oddálit to, čeho se každá ženská kolem 40ky bojí- protézy.
Vážím si ho,je fajn i jako člověk, je milý, ochotný. Je to odborník s přístupem, který se dnes hned tak nevidí. Nemyslí jen na výdělek, myslí i na to, jak pomoct. A to je dnes vzácnost :-(.
nedoporučuji tohoto stomatologa je pravda že je jako divy do práce ale v jeho případě práce kvapna málo platna navíc má velmi diné diagnozy a po zakroku s tím že příště jen něco doladíte vam nasází dalších 20 diagnoz o kterych se prvne ani zdaleka nezminil otřesné
Vynikající zubař, je jako divý do práce, objednává ze dne na den, pracuje velice efektivně a je levný. Je to doktor ze staré školy, nepracuje jako jiní v Boskovicích jen pro peníze, nemá dlouhé objednací doby a nemachruje. Prostě tam přijdete, většinou jdete hned do ordinace a hned se jde na věc. Žádný zákrok mě nikdy nebolel. To se o ostatních zubařích v Boskovicích říct nedá.
spokojenost
doporučuji
L.
Lidovej doktor s velkými zkušenostmi, ví toho hodně nejenom o zubech.
Velice dobrý doktor a dost prátelký