Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

O
Umístění: Ordinace Jiný

Marně přemýšlím, kdy naposledy jsem zažila tak lidský a vstřícný přístup. Pan doktor, stejně jako sestřička, pacienta opravdu poslouchají, dívají se mu do očí, lidsky komunikují a nedávají najevo spěch, i když pořadník pacientů je dlouhý. Milí, laskaví lidé, u nichž si připadáte jak na návštěvě rodiny. Nepřeháním. Navíc odpoví na každou otázku, vše vysvětlí, reagují na případný nekomfort. Jsem vážně (po sérii návštěv jiných lèkařů v Chrudimi - po nastěhování z Vysočiny) moc mile překvapena a děkuji.

Nejlepší neurolog jakého jsem kdy poznala ,hlavně je lidský a snaží se vždy pomoci .Takových lékařů by bylo potřeba víc .

Přístup pana doktora je dost povrchní a pokud nesouhlasíte s jeho způsobem léčby není možná jiná domluva. Problémy pacientů řeší v čekárně a to, že máte informace o vašem zdravotním stavu dostávat v soukromí je zde asi úplně jedno. Doufám, že s obdobnými lékaři nesetkám často.

Pan doktor Mokrý je odborník na svém místě a má i příjemné vystupování vůči pacientům. Škoda, že ne všichni vděční pacienti mají možnost přidat svoje hodnocení.

Mudr Karel Mokrý po mém soudu je velmi dobrý diagnostik,který před třemi lety v hodině dvanácté mě osobně zachránil před následky chybné diagnózy praktického lékaře Mudr.Zdeńka Vacka a jen díky jemu a jeho zákroku v Nemocnici Chrudim se i po zanedbání péče ze strany praktického lékaře mohu i když s obtížemi po přestálé mozkové příhodě pohybovat!Navíc pomohl i mé ženě,kterou po diagnostikaci cervikální dystonie doporučil k léčení u docenta Ehlera v Pardubicích!