Ordinace PL gynekologa
Bezručova 783, Mělník

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Mým gynekologem je již několik let a neměnila bych,to mluví za vše.Je velmi pečlivý,má milý přístup k pacientkám a také poskytne i radu v osobním problému.Je to zkušený lékař a přívětivý člověk.

Doporučuji - jak po odborné i lidské stránce.

Pana doktora musím jen chválit. Jsem s ním maximálně spokojená - vše vysvětluje, je příjemný, občas i vtipkuje, prostě o vás pečuje velmi příjemně. Je milé i oslovování křestním jménem. Zkusila jsem během těhotenství lékaže v Praze kvůli změně bydliště, ale velmi ráda jsem se vrátila zpět. Velmi si cením i toho, že je snad jediným doktorem, u kterého máte jistotu, že vás veme na čas - úžasné!! Děkuji, pane doktore :)

Velmi dobrý a pečlivý lékař s fajn přístupem.

spokojenost v každém ohledu

Vyborny lekar

Výborný gynekolog!! Michaela Hronová

Já mám s panem doktorem jen ty nejlepší zkušenosti. Je profesionál, je lidský a je důsledný. Neměnila bych! Neexistuje doktor, se kterým by někdo neměl špatnou zkušenost. Důležité ale je, aby těch nespokojených pacientů bylo méně než spokojených, a to u něj určitě je. Já jsem k němu přišla asi tři měsíce po vyšetření od jiného lékaře, protože u nás začal ordinovat, zdálo se mi lepší přejít k němu. Ještě že jsem to udělala, našel mi něco na čípku a okamžitě mě poslal na operaci. Musela jsem to mít už při předchozí prohlídce u jiného doktora, jen mi na to nepřišli.. V těhotenství se ke mně pan doktor choval taky skvěle a když jsem začala špinit, hned to řešil.

Doktor s citlivým přístupem, smyslem pro humor, odborník, vždycky jsem byla spokojená. A úžasné je, že objednává na přesně určenou hodinu, takže nečekám.

milý,vstřícný,odborník