A.Mac.
Já mám zkušenosti velmi dobré! Ne časté diagnózy vždy trefil! A pak teprve, pokud jde o diagnózu,kdy musí, mne poslal na další vyšetření. Nemám špatné zkušenosti,naopak. Spíš se bojím, kde najdu takového doktora, až nám odejde.A
Lord
Plivat špínu a nadávat umí každý, nejvíce tak činí ti, kteří nic nedokázali a umí pouze fňukat. (Reakce na negativní komentáře)
Paceltová
Nejhorší lékař v Bystřici. Mám jen samé špatné zkušenosti. Měla jsem žlučové kameny a on mi sdělil, že jen simuluji a nic mi není!! Napsal mi léky, po kterých mi bylo ještě hůř.Kdybych se tenkrát nestěhovala do Blanska, tak nevím, jak by to se mnou dopadlo. Paní doktorka v Blansku mě okamžitě poslala na akutní operaci! I mé matce napsal kapky, když měla střevní koliku. Její stav se ihned zhoršil, zkolabovala a musela rychlým převozem do nemocnice!! Také zanedbal péči o mého otce, který je těžce nemocen a kvůli němu skončil třikrát v nemocnici kvůli špatné a zanedbané péči!! Teď všichni chodíme k Mudr. Hradilové a jsme velmi spokojeni.
Snad nejhorší lékař z Bystřice pod Hostýnem , jakmile má člověk více roků a nastanou vážnější problémy , pan doktor si snad neví rady,primitivní léčba a přeposlání pacienta k jinému odborníkovy .Zkrátka lékař,který má nejvyšší čas jít do penze a umožnit místo někomu , kdo neposuzuje lidi podle věku.Jediná výhoda u lékaře minimální čekací doba .
V.M.
Mám velmi dobré zkušenosti s jeho léčbou
provaz
Mám s ním jen ty dobré zkušenosti, vždy u mne zvolil dobrý léčebný postup.
Johny
velmi dobry lekar