Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Mariková Marcela
Byla jsem u něj jednou a paráda mohu doporučit ,je to skvělý pan doktor,jen tak dál samá chvála jak koukám nejsem jediná spokojená
Míra Šticha, Jablonné v Podještědí
Je to bez debat ten nejlepší pan doktor, jakého jsem kdy poznal, byl jsem tam s pětiletou dcerou a zvyklý na chladný a strohý přístup běžných lékařů, jsem byl jak na jiné planetě. Úžasná sestřička a pan doktor, na kterém bylo každým coulem vidět, že je naprostý profesionál s přehledem v oboru, holka moje brala vyšetření jako zábavu, pan doktor s ní neustále mluvil a dělal legraci, sestřička mu výborně přizvukovala, byl jsem až dojatý jejich přístupem na to, že jsme tam byli poprvé a úplně cizí. Ostatní lékaři a zdravotníci by si měli vzít z pana doktora příklad. Nyní jsem chtěl dceru opět objednat, pan doktor už je v důchodu, ale ještě snad ve středu ordinuje, Mít jeho vlastnosti jako člověka i lékaře každý doktor v republice, máme zdravotnictví co by nám záviděl celý svět .... díky pane doktore ...
sestřička
Vynikající lékař, skvělý odborník i člověk, který to umí s dětma bezvadně.Mám tříletou dceru a tak šetrně a v klidu ji píchal ouško,že neukápla ani slzička a šla i na další kontrolu v klidu...Jsem zdravotník,ale s takovým lidským přístupem,trpělivostí a péčí o pacienta jsem se dlouho nesetkala. Škoda, kdyby bylo více takových lékařů..
je vždy vstřícný, odborně na výši a lidský. Dokáže pacientovi vždy vše vysvětlit aniž by si pacient připadal jako "blb"
Velmi dobrý a příjemný doktor.
Velmi kvalifikovaný a profesionální lékař a k tomu báječný a milý člověk.
Dnes jsem byla velmi příjemně překvapena příjemným a citlivým přistupem tohoto lékaře k mé 2,5 leté dceři. Velmi precizně ji vyšetřil a díky jeho laskavému přístupu se vše obešlo bez jediné slzičky...
Skvělý doktor, máme s ním ty nejlepší zkušenosti, oceňujeme velice kladný přístup k dětem. Vždy jsme byli profesionálně ošetřeni s vlídným přístupem.
Pan doktor je opravdu výborný lékař, zvláště k dětem má skvělý přístup. Je ho práce je opravdu profesionální. Všem doporučuji jako nejlepšího lékaře široko daleko.
I já musím souhlasit se všemi, mě zachránil akutní slepé střevo a zánět mozkových blan a to hlavní nebýt jeho, tak jsem dnes možná neslyšící, takže srdečný dík PANE DOKTORE:)