Miroslav Filípek
Taková smršť pozitivních komentářů... ale opravdu je to skvělý človek po všech stránkách moje hodnocení 11z10 :) (i jeho maminka Mudr. Jílková mi jako dítěti Xkrát pomohla i mimo pracovní dobu když jsem měl problém...) skončí v nebi mají tam reservé!
Zdeněk
Prostě a jednoduše pro všechny je to nejen skvělý lékař, ale i člověk. Svou práci dělá s láskou a je ví co dělá....šikula je po mamince!
MaxFx
Jediný zubař u kterého se nebojím. Příjemný, zručný a evidentně své práci maximálně rozumí. Kdyby takových bylo více, tak se zubaře nebojí nikdo.
host
Přešla jsem k němu i s dcerkou od jiného zubaře z Mohelnice, pan doktor je úžasný, milý, příjemný, sestřička jakbysmet, zatím tam chodíme krátce, ale jsem opravdu maximálně spokojená, přístup je na jedničku s hvězdičkou.
Empatický, trpělivý odborník na slovo vzatý, kterého najdete v práci vždy s úsměvem.
super
Nejlepší zubař, kterého znám.
Nejlepší doktor, s jakým jsem se kdy setkala. Velmi příjemný, sympatický, citlivý a empatický, odborík na svém místě. Vždy se k němu těším a všem vřele doporučuji.
Nejlepší stomatolog,kterého jsem zatím měla a nevyměnila :o)Mohu jen doporučit!
Od té doby co navštěvuji ordinaci MuDr.Jílka,se nebojím zubaře,má cit a je velmi ochotný,prostě super.Janušová