Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Klára
S panem doktorem Jakoubkem jsem velice spokojena, je to dá se říci náš rodinný lékař a jsme všichni vděční za jeho profesionální i osobní přístup. Mohu jen a jen doporučit
cestovatel
velice erudovaný praktik s otevřeným jednáním a dobrým přístupem k pacientovi. Zastává názor, že se máš dobře start o své zdraví a pak i on má lepší přístup.
sustek.petr
Perfektní lékař i jako člověk. Jedná na rovinu a věcně, ale zároveň citlivě a profesionálně. Jako lékař velmi erudovaný a schopný.
Miloš Nosál
Příjemný,pohodový,obětavý,komunitativní,vysvětlí problémy.
Dr. Jakoubek je velký odborník, sem tam rozladěný, ale jsme jen lidi ... Každý nemáme vždycky dobrou náladu. A sestřička Raduška - úplná hvězda ve svém oboru :-)).
ODBORNÍK S NEMOCNIČNÍ PRAXÍ A ROZSÁHLÝMI ZNALOSTMI.
pOUŽÍVÁ MODERNÍ TECHNIKU, ZAJÍMÁ SE O PACIENTA A JEHO ZKUŠENOSTI.
NEVNUCUJE SVÉ NÁZORY A POSTUPY. PŘÍSTUPNÝ DISKUSI. JE ROZHODNÝ, MÁM S NÍM
JELMI DOBRÉ ZKUŠENOSTI. DOPORUČUJI.
Já jsem s ním naprosto spokojený, možná ne vždy má dobrou náladu, ale to se nám stává asi všem. A sestřička je milá a šikovná, jsou sehraná dvojka.
Vynikající odborník, skvělý člověk.Nechť se nikdo nenechá ovlivnit nepřejícími a zlými lidmi,kteří jej mohou pomluvit.Znám jej 30 let a mohu jen doporučit.
Na našeho pana doktora nedáme dopustit.Skvělý člověk, odborník a k tomu bezvadná sestřička.Nemůžeme mít lepšího lékaře.
jsem naprosto spokojená