bohužel ani já nemám dobré zkušenosti. pan doktor je necitlivý, i jednoduché zákroky u něho bolí, vybavení ordinace příšerné a poslední dobou i kvalita jeho péče značně poklesla. nepřipadala jsem si jako pacient, ale jako maso na porážku a doteď mám kvůli němu ze zubaře hrůzu, i když můj stávající doktor je fantastický. pozitivem jsou jen sestřičky, se kterýma jsem osobně neměla nikdy problém, vždy byly milé a usměvavé.
Rychlý, šikovný, pracuje kvalitně.
K panu doktorovi jsem jezdila řadu let, ale v poslední době jsem začala být krajně nespokojená s prací a ještě víc s přístupem, když mi nechal přes 2 roky kazit se zub a to vědomě! Měla jsem takouvou díru, že jsem musela mluvit s rukou před ústy.
O dalších skrytých kazech ani nemluvím. Můj nový zubař jen kroutil hlavou. 4 měsíce mi dával zuby do pořádku. A o zpracování můstku ani nemluvím. Už se těším na nový. O pečlivosti rozhodně mluvit nemůžu.
Nedoporučuji!!!
K panu doktorovi jezdím z Brna už 17 let. S jeho přístupem k pacientovi jsem spokojená, i s přístupem sestřiček.
Velmi dobrý odborník, kvalitní práce. Problém s čekáním je pochopitelný (akutní případy a spádový městys). Čekání se vyplatí
Sebr
Jsem maximálně spokojený s prací a odoborností pana doktora. Jediné, co bych panu doktorovi vytknul je, že při objednání na určitý čas jsem nucen čekat. Což zase na druhé straně ukazuje, že je u pacientů oblíbený a má řadu klientů z Brna. Byť se muselo dojíždět. Přeji mnoho spokojených pacientů a hlavně zdraví. Ať nám dlouho vydrží.
P.S. Nepodepisuji se celým jménem, protože mám pořád mrazení, když se blíží zubařské křeslo. A člověk nikdy neví.