GYNCARE
Snemovni 11/172, Praha

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

T
Umístění: jiné místo Jiný

Za me je pan doktor elita. Mel jsem problemy s ovladanim, byl jsem strasnej nervak a neumel jsem nic resit v klidu, proste "horka hlava". Napsal mi na me problemy leky a lehce mi to pomohlo, ale porad jsem mel situace, ve kterych jsem se neumel ovladat. Ihned mi zmenil leky a vse bylo v poradku. Samozrejme leky nekdy nesednou, proto se mi nelibi nektere komentare co jsou tady. Pokud mu to nereknete, nevi ze spatne pusobi. Me vzdy vyhovel a nemel jsem s nim zadnou spatnou zkusenost.

Umístění: jiné místo psychiatrické vyšetření

Pan doktor mi na panicke ataky naordinoval 6 neurolu denne a poslal me domu s tim, at prijdu na kontrolu za 2 mesice. 6 neurolu denne po dobu 2 mesicu. Diky nemu jsem skoncila v na ctvrt roku v psychiatricke lecebne a mistni lekari se me snazili neurolu zbavit, nastesti uspesne.

Pan Chromý věří, že vše se dá vyléčit pouze masivním množstvím léků. Léky ale mají spoustu vedlejších účinků a kombinace některých léků jsou vysoce nebezpečné. Po kombinacích, které vymyslel Chomý jsem zvracela. Pan Chromý také odmítá odpovídat na jakékoliv otázky. Je velmi narcisní povahy a vždy se jen ohrad ítím, že pacient stejně nemá vzdělání, tak co by odpovídal na otázky, to a pak mi bylo lépe. Po změně doktora a vysazení prášků od pana Chroméhoo mi najednou bylo dobře. Místo 6-ti prášků co mi dával pan Chromý jsem brala jeden slabý a najednou všechny obtíže zmizely. Kdybych v léčbě u pana Chromého pokračovala, tak nevím jak bych skončila.

Pan profesor je profesionální a osobnost. S kritikou na docenta nesouhlasim. Léky se dají v lékárně objednat na druhý den v lékárně a za den se tělo nezhroutí. Když je člověk na tom zle, je v blázinci zavřenej. K jinému docentovi bych nešla. Mě ze všech útrap, které jsem měla 25 let vyléčil. Tohoto psychiatra vřele doporučuji.

S panem doktorem jsem mela tu cest pouze jednou (diky bohu!). Z duvodu vypadku leku jsem nemohla v lekarne vyzvednou leky, ktere uzivam. Sestricka mi po telefonu sdelila, at se stavim, ze mi napisi neco jineho. Pan doktor byl asi jineho nazoru, byl na me velmi neprijemny a i pres to, ze jsem byla se dvema malymi detmi me chtel hnat do dvou ruznych lekaren se slovy - tam to urcite mit budou (Bohnice, Karlovo namesti). Nemeli. Az druhy den byl ochotny mi napsat jiny recept a to i pres to, ze jsem upozornovala, ze leky mi jiz dosly. Kvuli panu doktorovi jsem upadla na dva dny do depresi. Mela jsem za to, ze je ma lecit ne privozovat. Za me velmi slaby. A to tim spis, kdyz tady vidim jen same pozitivni komentare. Chapu, ze mohl mit pan odktor "den blbec", ale myslim si, ze jako profesional by si sve soukrome problemy mel nechavat na doma a ne do ordinace.

Pan profesor je příjemný člověk,plný zájmu o pacienta.Cítím se v ordinaci uvolněně a nemám problém svěřovat se i s velmi intimními pocity.

Já osobně mám s panem profesorem jen ty nejlepší zkušenosti..

B

Pomůže!!!Doporučuji...

G

odbornik,doporucuji.

O

Přikláním se k názoru, že pan profesor je úžasný psychiatr. Pomohl, poradil, byl vstřícný a milý