Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Marek
K panu doktorovi Bartíkovi jsem přišel na kontrolu se zlomeným malíčkem. Od zlomeniny uběhly čtyři týdny, nicméně na poslední kontrole mi řekli, že na další kontrole mi maji znova udelat RTG. Údajně byla zlomenina v blbém místě, dva týdny jsem měl i nechodící sádru. Pan doktor Bartík se na mě ani nepodíval a řekl, že po 4 týdnech už nemá cenu s tím cokoliv dělat, že zlomený malíček se maximálně fixuje k vedlejšímu prstu a že RTG je zbytečný. Možná měl pravdu, ale za mě je tento přístup velice neprofesionální a arogantní.
MUDr. Karel Bartík
Pane Marku, po více než čtyřiceti letech praxe v oboru chirurgie nechci oponovat Vašemu dojmu, jaký na Vás udělalo moje vyšetření. Jen podotýkám, že na Váš jsem se nejen nepodíval, ale i sáhnul. Nejevil známky otoku ani krevního výronu. Po 4 týdnech je zbytečné v takovém případě provádět rtg vyšetření. Prst máte zahojený.
Alina Kravchuk
S panem doktorem Bartíkem jsem velmi spokojená. Má vstřicný přístup. Podle mého názoru v oboru cevní chirurgii je nejlepší lékař, kterého jsem potkala za celou dobu, co jsem řešila danou problematiku. Doporučuji!
Odpovědi
11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, už delší dobu mě pobolívá pravé koleno (zhruba měsíc) koleno mam bez otoku, bez začervenání. Bolest se projevuje při chůzi do schodů i ze schodů, když sedim například v autě, mám pokrčené nohy, najednou mě v tom začne jak kdyby bodat a začíná šílená bolest dokud tu nohu nenatáhnu. Párkrát po natáhnutí nohy koleno pořád bolí. Na pohmat koleno nebolí, nemám tam ani žádné modřiny, nic. Zhruba před třemi lety jsem byla v nemocnici, tam mi řekli, že mám změklou chrupavku, a že mám nějaké dívčí koleno. Byla mi doporučena rehabilitace, jenomže tu jsem měla až za tři měsíce od vyšetření v nemocnici, a do té doby problémy s kolenem přešli. Koleno mám bez úrazu. Tak by mě zajímalo, v čem je problém, jestli by třeba bylo vhodné nasadit ortézu, předem děkuji za odpověď. Klára, 17 let.
To co Vás trápí jsou patrně růstové bolesti. Pomáhají na to zevní léčiva - masti, gely. Buď navštivte ortopeda nebo Vám poradí přímo v lékárně.
Bartík
Dobrý den, asi před měsícem a půl mi vyřezávali z podpaží atherom. Měla jsem stehy a už mám vše zahojené. Nějakou dobu sem s rukou moc nepohybovala a po sundání stehů jsem měla nejspíš zkrácené šlachy a nemohla sem zvednout ruku. Po čase se to zpravilo ale před 2 týdny se mi na stejné ruce na zápěstí a dlani objevil otok. Ruka mě nebolí, jenom cítím, že mám tentokrát na zápěstí zkrácené šlachy a pociťuji při ohybu ruky takové tahání. Jako kdybych den předtím cvičila a ruka byla namožená. Obvazuji ji a mažu Liotonem proti otokům, možná se to trochu zlepšilo ale pořád vidím otok. Chtěla jsem se zeptat, zda to mohu nějak vyléčit doma? A co by mi mohlo pomoci. Mockrát děkuji za odpověď.
Je potřebná kontrola na pracovišti, kde Vám atherom odstranili.
Chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze