Na Ořechovce 734/67
Praha 6 - Střešovice, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Doktorku Vorackovu nemuzu doporucit. Manzelovi udelala mezizubni vypln velmi nekvalitne (kousky jidla se mu vzdy zasekavaly mezi zuby a konecne za rok tam zase vznikl kaz). Reklamovat tu vypln uz jsme nechteli, aby mu pani doktorka neznicila dokonce i cely zub. Predtim mu jeste nabidla udelat obycejnou keramickou korunku za 22 000 Kc!!! vcetne nejake "endodoncii" za 10 000 Kc, i kdyz to byl zubek s uplne normalnimi cistymi kanalky, coz bylo videt na snimku. Bez toho vysetreni doktorka korunku delat rozhodne nechtela. V centu Prahy mu tu korunku udelali za 8 000 Kc a pan doktor se divil, z jakeho duvodu to vysetreni mu bylo vubec nabidnuto.

K paní doktorce chodím asi dva roky a zatím maximální spokojenost. Je pečlivá a ví co dělá. Do centra chodím i hygienistce a také velká spokojenost.

Precizní, svědomitá, příjemná - nejlepší zubařka, u které jsem kdy byl. A vím, že už nikdy nepůjdu jinam :-)

Můžu se jen přidat k předchozímu hodnocení. Paní doktorka je velmi milá, šikovná a pracovitá a díky ní už nemám 'bobky' ze zubařů. Vše dělá pracizně, pečlivě a hlavně bezbolestně a vše vám vždy ochotně vysvětlí. Naprosto doporučuji.

Paní doktorka mě zbavila strachu ze zubařů. Vždy mi provedla bezbolestný zákrok a vše velmi pečlivě. Dokonce našla i skryté kazy, které nezjistila moje minulá paní zubařka. Všem bych paní doktorku doporučila!