Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Jiří P.
Konečně skvělý a lidský přístup. Krom toho, že to s miminkem opravdu umí, také vše vysvětlí a zodpoví otázky.
Veronika
Nejlepší lékařka svého oboru. Už nikdy nechci jinam. Velmi příjemná paní doktorka, která své práci rozumí a zajímá ji pacient. Doporučuji
d.remanova
Paní Vorlovou jsme poznali, když začínala v Brně se svou praxí. Je to velmi milá a empatická osoba, se kterou se vždy příjemně povídá. Ale především je pak odborníkem na svém místě a je znát, že ji její práce velmi baví. K dětem má zcela úžasný přístup a vždy je dovede rozesmát. Navštěvujeme ji se syny již třetím rokem a vždy se na návštěvu k ní moc těšíme. Určitě mohu jako zdravotník doporučit všem, kteří mají pochybnosti, zda se jejich miminko správně vyvíjí. Nám tedy v tomto směru moc pomohla. Kéž by bylo více takových odborníků a milých lidí zároveň. I touto cestou děkujeme za péči.
Daniela Rémanová s Fandou a Tondou:-)
Terka Rebeková
Paní Vorlová je velmi příjemná, během celé doby si s vámi povídá, takže atmosféra je uvolněná a příjemná. Navíc svou práci dělá opravdu svědomitě. Přijdete s bolestí na jednom místě, ale přesto vám radši vyšetří celé tělo.
Hana
I když péči paní magistry nebudeme potřebovat, musím poděkovat za velmi milé povídání v ordinaci. Musím souhlasit s ostatními názory - nejlepší bytost, zajímá se nejenom o malého pacienta, ale poradí i v jiných oblastech!! všem rodičům velmi doporučuji, neváhejte a honem honem volejte, jinak se k už k paní magistře nedostanete :-) Zdraví a děkuje Radimek a jeho maminka :-)
Rozumí své práci a navíc jí to baví. Vysvětlí člověku co a proč s ním dělá. Je milá
Diké
Pani doktorka Kamila Vorlová je úžasná osôbka...Plná energie, ktorú rozdáva.Zbavuje nielen boletí zad,ale aj bolestí duše!Pracuje s vami citlivo, ale isto vás nešetrí!Je v nej prirodzený záujem o človeka, nielen ako pacienta, ale ako ľudskú bytosť.Nemala by som ju odporúčať, lebo sa k nej nabudúce tak skoro nedostanem...ale naozaj inak nemôžem.Je skrátka skvelá!Doktorka, čo má rada svoju prácu a ľudí!Budete to cítiť z každého kúska jej ordinácie aj z nej samej!
Dobrý den, také bych chtěla paní doktorce Vorlové moc moc moc poděkovat - za to že je :-), za to, že dělá práci jakou dělá :-) a za to, že ji dělá s takovou radostí, profesionalitou a láskou. Je to naprosto dokonalá bytost a cvičení s ní je opravdová radost nejen pro našeho maličkého, ale i pro mě jako pro maminku. Děkujeme a doporučujeme všemi dvaceti :-) Jana a Víteček
Zuzka Radostová a Krutáčci
Absolutně skvělá ženská, která má neopakovatelný a úžasný přístup k maličkým "pacientům" i jejich, mnohdy již "lékařsky zdeptaným", rodičům... Přesto, že naši klučíci neměli, naštěstí, nijak vážné problémy, tak já budu Kamile Vorlové navždycky moc vděčná, za to, jak nás přijala, jak nám pomohla a hlavně za to,jak báječně a přesto "normálně" se k nám chová!!! Děkujeme "Teto cvičko"... A všem maminkám, které se snad rozhodují, zda k paní Vorlové jít, nebo ne, jednoznačně říkám ANO, JDĚTE!! Co nejdřív..Napraví nejen Vaše děti, ale i Vaše duše ;-)..
sj
Supr přístup i k mimískům a dětem. Rodiče povzbudí, poradí. Moc jí s Jeníčkem děkujeme!
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně