MUDr. Kamila Straková

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro dospělé

Lidická 169, Strakonice

Přiblížit mapu

Nejsem u pani dokrotky kdo ví jak dlouho, ale neměla jsem problém ani s ní, ani se setřičkou, obě dámy jsou příjemné a nebyl problém se na čemkoli domluvit... asi záleží s jakým přístupem tam člověk jde, buďmě upřímní... Kdo je zvědavý na nabručenou ženskou, která ví co jí je a na názoru lékaře jí nezáleží?

Jsem u pani doktorky od doby co převzala ordinaci od mudr.Nikodema.
A nemám jediný důvod si na pani doktorku stěžovat pokaždé když měla jenom
náznak podezření šel jsem hned ke specialistovy.
Závrem myslím,že p.Straková je opravdový profesionál.

R

Paní doktorka, když má léčit více problémů u jednoho člověka, tak se zaměří na ten první, který najde a ostatní jí nezajímají. Jak již někdo zmínil, pokud stále trváte na tom, že vám něco je, ona je schopná vás opravdu poslat na psychiatrii s tím, že si nemoc vsugerováváte a že jste jen simulant(ka). Brala mi krev, testy vyšly opravdu špatný. Během 14 dnů mi brali krev jinde a výsledky byly úplně jiné, ne tak špatné jak u ní. Nedokázala mi říct, proč tomu tak je. Jen povídala - no, jsou jiný, no..... nic víc. Dává léky, které vám ještě víc zhoršujou zdravotní stav a jí to prostě nezajímá......

Musím konstatovat, že s MUDr. Strakovou nemoci typu angína vyřešíte. Pokud se jedná o závažnější problém a s ním potažmo i spojené vyšší náklady, setkáváte s velkou arogancí paní doktorky ke svým pacientům. Svým chováním a jednáním, ačkoli milým, vám dá najevo, kdo je pánem dané situace. Čímž není myšleno způsobilost k hodnocení nemoci. Nedbá doporučení odborných lékařů, nebojím se řící skutečných specialistů. Tímto se připojuji k negativnímu hodnocení MUDr. Strakové a nedoporučuji ji. Vyjadřuji zde, svůj názor a zkušenosti s touto osobou proto, že vím o dalších lidech, kteří svůj negativní názor z jakýchkoli důvodů nesdělí. Všem přeji příjemný den.

Paní doktorka je opravdu velmi arogantní a nepříjemná. Pokud se jedná o lehký problém tak je dokonce i milá. Jinak hrůza.

Pokud máte malé problémy jako nachlazení, chřipka a podobné asi není problém. Pokud se jedná o závažnější problémy, raději doporučuji jiného lékaře. Na vyšetření jako RTG a podobná Vás paní doktorka nepošle, přijde mi jako kdyby za to měla bonusy. Co se týče sestřičky - no comment. Arogantnější a nepříjemnější sestru jinde neuvidíte. Ona to ani není sestra. Jedinou prací je, vybrat vždy a za všech okolností 30 kč.

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NE DOPORUČUJI

Pani vadlejchová to co píšete o paní doktorce je sprostá pomluva asi jste chtěla protekci a nebilo vám vyhověno a tak si vylejváte vstek. můžete chodit jinam a moc bych chtěl vědět jak budou svámi spokojený jinde. asi vás maji všude dost.

PANI DOKTORKA JE VELKÁ ODBORNICE.

Velmi milý přístup. Díky