Fyzio Centrum Brno
Sirotkova 43, Brno-Žabovřesky, Brno

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí

Fyzioterapie • Od 900 Kč

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Ostatní služby

Aktivně v těhotenství
Bosá chůze a běh
Vaginální mapování
Ruka z pohledu fyzioterapeuta
Diagnostika a terapie u poruch funkce dětské nohy
Rehabilitace pánevního dna
Baňkování a tradiční čínská medicína
Jóga pro denní praxi
Diagnostika a moderní rehabilitační postupy u patologie ramenního a kolenního kloubu
VASYLI medical - výroba individuálních stélek
Podiatrie - fyzioterapie chodidla
Léčba některých druhů funkční ženské sterility metodou L. Mojžíšové
Mobilizace LS páteře a SI skloubení metodou L. Mojžíšové
Ošetření svalového dna pánevního medotou L. Mojžíšové
Mobilizace žeber metodou L. Mojžíšové
DNS sportovní kurz podle Koláře I, II, III
Diagnostika a terapie u poruch nožní klenby
Skolióza - léčba metodou spirální stabilizace páteře
Diagnostika a terapie dysfunkce HSSP I, II, III, IV
Rehabilitace u syndromu bolestivého ramene
Tajemství ženského pánevního dna
TRX- osobní trenér (STC)
Instruktor pilates
Funkční dynamické stabilizace v kontextu vývojové kineziologie
Senzomotorické stimulace dolních končetin ve fyzioterapii
Terapeutické využití kinesiotapu

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Na návštěvu jsem šla se synem - ani ne 2,5 roku. Paní Kamila k synovi přistupovala velmi trpělivě, hravě. Celkově velmi flexibilně. Vysvětlila příčiny, současný stav a dala praktická doporučení - znovu formou hry :) Děkujeme Vám. Alena

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Návštěva fyzioterapie předčila moje očekávání. Jsem moc spokojená a určitě přijdu zase. Moc děkuji !

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Mohu psát, jak je slečna Kamila úžasná a empatická, ale já to raději shrnu jedním resp. dvěma slovy: zlaté ručičky. Díky ní každý den cvičím, protože vím, že mi to pomáhá a styděla bych se necvičit a chodit k ní "brečet", že mě něco bolí. A když mě něco občas bolí, od ní odcházím uvolněná a bez bolestí.

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Paní Kamila je velmi milá a šikovná slečna, vždy mi se vším pomůže a vysvětlí, co je potřeba. Jsem velmi spokojena a ráda se k ní opakovaně vracím.

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

S paní Stejskalovou jsem byla velice spokojená. Profesionální přístup a ochota pomoci. Těším se na další návštěvu.

R
Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Po 4 letech obcházení po rehabilitacích, poslouchání, že co bych chtěla po několika zánětech, si konečně můžu lehnout i na levý bok a nemám při každé větší zátěži zablokované celé rameno. Jsem neskonale vděčná za tuto skvělou pomoc a péči! Doporučuji všemi deseti.

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Byla jsem poprvé, jsem moc spokojená . Profesionální přístup, sympatické milé jednání, snaha vše vysvětlit, pomoci...

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

U fyzioterapeuta jsem byl poprvé v životě a jsem z toho úplně vedle. Po asi půl ročním sténání mohu zase ráno vstávat bez jediného heknutí.

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Velká spokojenost s profesionálním přístupem, průběhem ošetření a vybavením ordinace. Ještě štěstí, že zde v Brně takové lidi, jako je paní Kamila, máme.

Umístění: Fyzio Centrum Brno fyzioterapie

Ochota a vstřícnost. Odblokování zad mi pomohlo. Vše se snaží vysvětlit. Těším se na další návštěvu.