Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Andrea P.
Musím pochváli a zastat se paní logopedky.. z naší strany naprostá spokojenost... Ačkoli mám syna, který má období vzdoru.. umí to s ním a dokáže ho nasměrovat tím správným směrem... Krátké čekací doby, dodržování objednaného času jsou standartem.. Milý a ochotný přístup k rodičům... Zam mne naprostá spokojenost...
michtys
Dosti nepříjemné zkušenosti. Mého syna si určitě nezískala, vlastně na děti není ani připravená. O laskavém přístupu se nedá moc mluvit. První co člověk uslyší, že se máme vyzout. Když měl syn žízeň, tak se nemohl ani napít. Odborně je asi v průměru, ale s postojem a komunikací je o dost horší.
Eva
Naprosto souhlasím s názorem paní Lucie, po dvou sezeních u zmíněné logopedky má 5ti letá dcera odmítla na další sezení jít a její nechuť ke každodennímu cvičení nebudu popisovat. Paní logopedka v ní vzbudila absolutně negativní postoj k cestě ke zlepšení a můj dojem z ní je naprosto stejný jako u Lucie. Přešli jsme jinam a našli přímo skvělou logopedku za což jsem byla nesmírně ráda a spadl mi kámen ze srdce hned po prvním sezení. Její přístup a celé sezení bylo zcela o nečem jiném a hlavně to nejdůležitější... a to je přístup k dětem , hned si dceru získala. Vřele bych ji doporučila všem , bohužel před pár dny tragicky zemřela, což mi hlava stále nebere. :-).
Lucie
Absolutní nedostatek empatie vůči malým pacientůn. V naší dceři pouze vypěstovala zatvrzelost a nechuť jakkoliv s ní při konzultacích spolupracovat (stačilo již jen to, že místo odpovědi na dceřin pozdrav na ní nepříjemně vyhrkla, čímž jejich první vzájemný kontakt poněkud "nevychytala"). Také na mou maličkost a mého mažela udělala velice nepříjemný dojem, který byl při několika následujících konzultacích vždy jen potvrzován. Sama pracuji ve školství a jsem už na ledaccos zvyklá, jen tak se mnou něco nezamává. Přesto si stojím za tím, že tato paní magistra si nezvolila - vzhledem ke své povaze a tím i přístupu k malým pacientům - příliš vhodné povolání.
Pavel - otec
Dobry den,
pozitivne hodnotim kratke cekaci doby, dodrzeni objednaciho casu, prijemne vystupovani a jednani v kontaktu.
Odbornost jako pouhy otec nezhodnotim.
Dodam jen snad, ze pani logopedka Mgr. Starostkova ma nove misto pusobiste, MEPHA centrum u vozovny - taky jsme se to prave dozvedeli.
janice
diky Simce za echo na tuhle diskusi, rada bych se pani logopedky Starostkove zastala a naopak ji co nejvice vychvalila. Podle meho mineni rozumi malym detem velmi dobre a ony si rozumeji s ni.
Moje dcera ji vesele zdravi i po letech kdyz ji nahodou potkame. Mame na ni jen dobre vzpominky.
Dochazeli jsme sice k Mgr. Starostkove pomerne kratce, asi proste umi napravovat rychle R a R s hackem:o) ale vazne ji musim jenom chvalit.
u mne to nejlepsi hodnoceni!
velmi dobrá zkušenost na poprvé, snad to bude i stále:_)
simona
moje zkušenost s paní logopedkou je naopak velmi dobrá, chodila jsme k ní postupéně s oběma mými dětmi, byla vždy příjemná a kluci s ní pěkně komunikovali, chodili k ní rádi a rychle se naučili písmena která jim nešla správně vyslovovat.
já paní logopedku doporučit můžu.