Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
IB
Děkuji paní doktorce i celému kolektivu za milý a vstřícný přístup. A hlavně za kvalitní výsledek korekce horních víček. Se vším jsem byla velmi spokojená. Pokud bych v budoucnu řešila další kosmetický zákrok, neváhala bych a znovu se obrátila na MUDr. Šormovou. Irena
Romana Schläferová
Byla jsem u paní doktorky na liposukci podbradku. Zákrok by v celkové anestezii a ani po zákroku jsem necítila bolest.Rekonvalescence zhruba 3 týdny do zmizení otoků. Dvakrát jsem byla na kontrole. Výsledek je ohromující, změnil se mi tvar obličeje a rozhodně nejsem na klinice paní doktorky Šormové naposledy. Je to odborník s lidským přístupem a schopností poradit pacientovi tak, aby výsledek odpovídal očekávání. Musím říct, že jsem velmi příjemně překvapena, čeho jde docílit. Děkuji ještě jednou za vstřícnost a ochotu celému týmu této kliniky.
Helga
Alles perfekt!!! Ich bin sehr zufrieden! Ich werde diese Arztin immer wieder wählen!
Das ganze Team ist sehr professionell und gut gelaunt
D.G.
Oceňuji profesionalitu a individuální přístup.Od první konzultace,po telefonickou domluvu ,operaci až k následným kontrolám je paní doktorka v osobním nasazení.Krásný výsledek operace!!!
T.H.
Paní doktorka je špičkový chirurg. Nemůžu nic vytknout. Celková augmentace prsou dopadla VELMI DOBŘE. Všem, kteří se nemohu rozhodnout při výběru svého plastického chirurga, musím vřele doporučit!!!
Monika - po labioplastice
Přístup paní doktorky, sestřičky i personálu při samotném zákroku, byl velmi profesionální, lidský, výsledek předčil mé očekávání. Cítila jsem se zde jako doma. Vřele doporučuji a v případě potřeby vím na koho se obrátit
db
Vynikajici pece od A do Z (vysvetleni, konzultace, priprava, zakrok, konteoly), zkratka maximalni snaha pomoci a vyhovet
Bohužel musím varovat všechny potenciální zájemce o plastiku víček. Výsledek operace je u této lékařky sázka do loterie. Sama mám po zákroku trvalé následky v podobě poškozené pohyblivosti víček a semiptózy(pokleslé víčko) na jednom oku. Po roce jsem musela podstoupit další operaci, která alespoň částečně koriguje výsledek špatně provedené plastiky .Tyto následky jsou zcela raritní a vzhledem k tomu, že se v komentářích objevují opakovaně, tak doporučuji zvážit pro tento zákrok výběr jiného lékaře.
gf
Bohuzel jsem dopadla jinak nez u ostatnich pacientu po zakroku hornich vicek.Jedno vicko zustalo spadle a doposud zadna zmena
Lituji velmi ze jsem nesla k jinemu lekari
rabia1
Jarka
Byla jsem před dvěma lety na operaci horních víček, nepovedlo se. Na jednom oku víčko spadlo a p. doktorka prohlásila, že je to smůla a nedá se s tím nic dělat. Jinak byl personál příjemný.
Upravit nebo spravovat profilPlastičtí chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni