Ordinace
Baarova 50/1, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

N
Umístění: jiné místo Jiný

Měla jsem potíže s dýcháním a už při rychlejší chůzi mi strašně tlouklo srdce (je mi 21 let, takže mě to pochopitelně zaskočilo). Šla jsem tedy na pohotovost, kde bohužel ordinovala zrovna paní doktorka Škapová. Poté, co jsem jí vysvětlila své problémy mi řekla, že takovéhle problémy má ona pořád, že to je od zad ať jdu domů. Věřila jsem jí, ale po pár dnech se můj stav začal zhoršovat a tušila jsem, že záda to asi nebudou, nelenila jsem a šla jsem na urgentní, kde mi řekli, že mám zánět na srdci. Jestli ještě někde uvídím, že ordinuje paní doktorka Škapová, tak se otáčím na patě a zvolím radši jinou nemocnici. Péče opravdu nulová!

Paní doktorku mám velice ráda. Snaží se vždy poradit a pomoci, vychází vstříct. I když někomu může připadat 'svá'...myslý to vždy dobře. A vlesčem má pravdu a pacienti to neumí a nechtějí přijmout. Velice chytrá a vtipná!

Já za sebe mohu říci, že paní doktorka je milá a vstřícná. O sestřičce nemohu říci nic jiného než samá pozitiva.
Sám za sebe mohu říci, že pozitivní přístup paní doktorky mi letos zachránil život.
Pevně věřím, že se mi s její pomocí podaří vrátit zpět do pracovního života.
Nezapomínejme, že každý jsme za své zdraví odpovědni sami vůči sobě a vlastní rodině. Lékař může pomoci, ale záleží převážně na nás, jaký život vedeme a zda dokážeme "zabrzdit" a něco obětovat pro to, abychom svůj zdravotní stav stabilizovali a případně vylepšili.

Každý má právo na chvilku slabosti. Navíc povolání lékaře je jedno z nejtěžších co se odpovědnosti týká.

Musím naopak předchozí příspěvek obrátit v pozitivum. Vyšetřování CRP je úplně správné a řídit se výsledkem také, ne všude přístroj na vyšetření mají, jsem rád, že můžu při infekci vědět výsledek, nechci antibiotika brát nadarmo.To samé objednávání pacientů- vynikající věc, jsem vděčný, že se do toho pustitily- v ordinaci i pojišťovna.Po zabíhací době jsou v čekárně jen 1-2 pacienti, skoro se vůbec nečeká, chodím pravdidelně a docela často, jsem nadšený, Když už jsem tu- velký vděk oběma- sestřičce a paní lékařce- jsou obě pečlivé, lidské a paní doktorce věřím velmi.Díky.

I

Já jsem před léty bydlela v Ostravě měla jsem tam super lékařku po přestěhování se do Liberce se to změnilo byla jsem dřív zvyklá že když jsem onemocněla snažila jsem se vyléčit sama když mi nepomohli léky které jsem si koupila šla jsem k lékařce které jsem řekla co mě trápí a jaké léky jsem už užívala po té paní doktorka zvážila že je třeba napsat antibiotika když nic jiného nepomáhá a vždycky jsem se s toho dostala ale co jsem u paní doktorky Škapové vše je jinak je strašně zbrklá člověk má skoro strak k ní jít jakou zase bude mít náladu co ji chválim je přístroj který dokáže určit jestli máte nemoc u které je třeba dát antibiotika nebo ne jenže paní doktorka si myslí že vše co je vyrového původu není třeba léčint antibiotiky taky jsem absolvovala vyšetření na tomto přístroji už několikrát i když se ukázalo že se nejedná o infekci stejně léky které napsala nezabrali stáli spoustu peněz a byli zbytečné až když už jsem od bolesti nemohla vydržet tak po přesvědčování že chci řádně vyléčit mi tedy antibiotika napsala až teprve pak jsem se uzdravila a panídoktorka se velice divila že až tyto léky zabrali nevíhoda je že když chcete k ni jít musíte se předem objednat telefonycky jinak vás prostě nevezme ani akutně což je katastrofa jednou byla plná čekárna paní doktorka přišla pozdě jak má ve zvyku a ještě se zhrozila a vykřikla kdo není objednaný ať odejde takže bych doporučila jiného odborného lékaře já budu taky hledat s takovým to chováním jsem se ještě nikde nesetkala pokud potřebujete akutně k lékaři tak radím rovnou do nemocnice protože vám paní Škapová nepomůže.

Paní doktorka je výborná.Chodím tam roky a jsem nemocná hodně .Je pečlivá a vždy zařídí i co nemusí.Věřím ji absolutně.

Č

Moje zkušenost z prohlídky pro firmu
paní doktorka mě prohlídla jako nikdo nikde a našla co jsem netušil.Moc děkuji

Paní doktorka Škapová je dle mého názoru nepříjemná,neurotická a hysterická žena,která své nálady naprosto nezvládá.Při poslední návštěvě-byla jsem objednaná-nakráčela paní doktorka do čekárny s 15minutovým zpožděním a když viděla,že je plná čekárna tak nasadila zuřivý výraz a všechny velmi nepříjemně spražila,že nejsme trpěliví,že ve světě všichni trpělivě čekají na doktora třeba 3 hodiny bez jediného povzdechu.Že už má z nás noční můry a že je to neskutečné co si to dovolujeme.Že poloviny pacientů jsou důchodci,mámy na mateřské či v neschopnosti a stejně pospícháme.Jednu paní dokonce poslala do jistých míst.Otočila jsem se na patě s vědomím,že jdu okamžitě změnit lékaře.Dr.Škapová mi párkrát pomohla,ale hodiny strávené v čekárně a obavy s jakou náladou mě zase přijme.....nestojí to za to.Mému otci kdysi řekla,že už si s ním neví rady a otevřela mu odbornou knihu s léky ať si vybere co by mu mohlo pomoci.Mě zase vynadala proč do sebe cpu hormonální antikoncepci,ať se prý postará muž....Tohle není profesionální chování.Měla by zajít k psychologovi.Je v ní spoustu zloby,komplexů a hysterie a vybíjí si to na pacientech.

Milá, citlivá lékařka, člověk na správném místě.

Paní doktorka je velmi arogantní. Vlastnosti, které byste čekali u lékaře, ji evidentně chybí, za to umí být hrubá a velmi nepříjemná. Nedivím se špatnému hodnocení, které zde dostává a doporučuji najít lékaře, který má kromě diplomu i patřičné vychování...