Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Skajka Skajušinka
Pani doktorka je veľmi milá osoba spolu so sestričkou, vždy sa dá dohodnúť, prednostne objednať do nemocnice, neodpinká človeka len pozdravom a odzdravením, je komunikatívna, milá a v človeku vzbudzuje dôveru, zaujíma sa aj problémy ktoré sú trošku psychického smeru aby mohla zistiť či aj psychika nieje príčinou ochorenia čo je v tejto dobe dosť pravdepodobné. Navštevujem pani doktorku už viac ako 6 rokov odkedy som odišla zo Slovenska, s porovnaním so zdravotníctvom na SK sa to tu nedá ani prinajmenšom porovnať.
Taťána V.
Chodíme k této lékařce celá rodina, neměnili bychom, je úžasná. Já, jako bývalý zdravotník, dokážu ocenit její empatii a odbornost. Totéž platí i o její sestřičce.
Lucka 1
Myslím si, že je to dobrá lékařka. Procházím s ní s mojí nemoci a mohu ji jen doporučit. Mě pomohla a pomáhá a za to ji děkuji.
Váš účet byl odstraněn
Velice arogantní a neochotná lékařka !!!!!!!!!!!!!!!!
20 let pracuji ve zdravotnictví,ale s tak neprofesionálním a bezcitným jednáním jsem se ještě nesetkala a nikdy bych si nedovolila se k pacientům tímto způsobem chovat.
Nejenom , že mě přes mé prosby odmítla ošetřit,ale ještě jsem si vyslechla jak mě se sestřičkou pomlová a vysmívá se velice závažné rodinné diagnoze, se kterou jsem se jí svěřila - lékařka zřejmě omylem špatně odložila telefon.
Tito,ani se mi nechce nazývat je lékaři, by měli vrátit diplom a rozhodně by neměli pracovat s lidmi ,pokud je to obtěžuje.
Martina
Milá paní doktorka, která se vždy usmívá. Stejně tak i sestřička. Paní doktorka se mi vždy snažila se vším vyhovět a ochotně pomoci. Určitě doporučuji !
,,,
POZOR: Boreliozu nepozná, ani když jí řeknete, že jste měli klíště. Po 5 měsících od nakažení změna praktické. Snad se ještě se silnými dávkami antibiotik uzdravím.
Radka z Holice
Skvělá paní doktorka,ochotná,milá a je profesionál a má moc hodnou sestřičku....
Skvělá paní doktorka- milá a laskavá. Snaží se ve všem vyhovět. Doporučuji na 100%.
Skvělá paní doktorka, velmi milý přístup a velmi hodná sestřička. Doporučuji!
už chápu proč k paní doktorce chodí málo lidí a nechápu jak mi ji mohl někdo doporučit.u mě 5x za 6 navstev pochybila: neinformovala nemocnici ve zprave o tom, ze mam problemy se srdcem, i kdyz to tam uvést měla a jeste jsem dostal nadane za ni(je to i v mé kartě), dále pro doktora uvedla hodne intimni vec a kdyz jsem se jí ptal,zda to tam uvedla,zalhala mi, ze ne (coz doted nedokazu pochopit),spatne informovala lekare o odstraneni nespravnych mandli a dale uvadela veci ohledne sliznice, jazyka atd. aniz by se mi divala do ust (trochu divne, ne?).neumi urcit banalni choroby dutiny ustni jako je zanet nosohltanu,mandli, angina a urcila spatnou diagnozu a to se protahla moje PN.kvuli vysetreni krve vas posle zbytecne na 2 vzdalena mista misto aby si 1 telefonatem overila, ze to lze odebrat na 1 miste. je to abslolutni laik, ktery na 1 pacientovi dokaze zpackat tolik veci jako nikdo.katastrofa!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci