Zubní lékař
Dobrovského náměstí 22/495, Rumburk

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Zubní lékař Jiný

Stále velmi spokojena i po dalších 7letech návštěv této ordinace, perfektní přístup k pacientovi: vždy vysvětlí podrobně zákrok i případně další možnosti. Jemný a trpělivý při ošetření. Vlastní sono, nikam není nutno chodit. Nadstandard na Šluknovský výběžek....doporučuji!

Umístění: Zubní lékař Preventivní prohlídky

S panem doktorem Vodvárkou jsem velmi a dlouhodobě spokojený, chodím k němu i se synem (11 let) a vždy v pohodě. Syn je na bolest citlivější, ale i tak je přístup p. doktora i sestřičky k němu pohodový. Se zuby a problémy zubů vždy poradí a pomůže. Je sice méně mluvný, ale příjemný. Nechápu tady ty negativní komentáře, co p. Vodvárku absolutně odsuzují, asi chodí k jinému zubaři, jinak se mi tomu nechce věřit. Ale také to může být tím, že chodíme se synem každého půl roku poctivě na preventivky a tak zásahy jsou většinou minimální. Pokud někdo chodí k zubaři až když má bolesti, ať se pak nediví, že zubař může reagovat podrážděně, když vidí zanedbanost zubů a návštěvy jednou za uherský rok!!

Umístění: Zubní lékař

Probůh, ke Kamilovi už nikdy. Pod plombami kazy. O anestezii není ani řeč. VELICE nepříjemná sestra. Kamil mé mámě nad hrobem trhal osmičky, nepovedlo se mu to, zub rozbil a ten zalezl pod sedmičku - opravdu lahůdka, a tak musela na chirurgii do Liberce. Kdo jen trochu můžete, tak se tohoto pána rychle zbavte. Já teď mám chrup zdravý po cca 15 návštěvách PROFESIONÁLNÍHO zubaře a přeji vám všem to samé. Příjemný den.

Naprostá má spokojenost jako řadového pacienta. Důkladný, jemný, cit pro barvy ev. náhrad/ korunek, pragmatik.
K panu doktoru Vodvárkovi jsem přešla poté, co se mému bývalému zubaři rozpadla vrtačka v mých ústech při zákroku a jím ošetřovaný zub více než měsíc stále bolel. Po dvou návštěvách u pana Vodvárky bylo vyřešeno. Donutila jsem i přestoupit k němu svého manžela, jeho vzhled se výrazně zlepšil po několika měsících. Je velmi spokojen s jeho péčí.

E

Velmi spatny pristup pana doktora jakozto zastupujici lekar za moji lekarku ktera byla na dovolene. Nedoporucuji takovehoto lekare.

Super přístup po dětském zubaři noční můra sehnat jemného zubaře, ale našel se. I když dojíždím z České Lípy neměnila bych.

Přišla jsem k panu doktorovi se šílenou bolestí, která mi vystřelovala až k oku. Pan doktor byl velmi milý, jemný, ohleduplný, kromě paní doktorky Petrové z Jiříkova jsem takovýto něžný a jemný přístup k pacientovi nikdy nezažila. Pana doktora jen a jen doporučuji.

jsem celkem spokojená s osetrenim, ale pocitovala jsem bolest. Po zakroku mne jeste tyden bolela cela dolni celist. Nevim, zda si zub nenecham vytrhnout, abych mela od bolesti pokoj.

Již od mala mám ohromnou fóbii ze zubních lékařů.A že jsem jich vystřídala mnoha.Tak pan Vodvárka je opravdu skvělý.Ačkoli pokaždé mám ještě v sobě trochu toho strachu,pan doktor mi vše v klidu vysvětlí, je citlivý, ohleduplný.Takže za 1..:-)

C

vstřícný,ohleduplný