Hana
Zavolala jsem do ordinace s příznaky covid-19, požádala jsem lékaře o žádanku na PCR test, řekl mi že to asi bude jen viróza a na test mi žádanku nedá a mám zavolat za 4 dny. I po 4 dnech mi bylo stále špatně a ztratila jsem i čich, načež mi doktor řekl “že mi tu žádanku teda vydá”. Test vyšel pozitivně a já tak zbytečně strávila v karanténě o týden déle!
Pacientka
Byla jsem u něj jen jednou, před dvěma lety. Pan doktor se mi zdál celkem příjemný, ochotný. Šla jsem tam s velkou bolestí levé strany břicha a zad, která přetrvávala a stupňovala se už více než týden. Doktor se vyptával na symptomy, tvářil se trochu překvapeně na moje odpovědi (že chodím normálně na wc a nikde žádná krev, ptal s mě na to několikrát). Potom mi vyšetřil břicho pohmatem, to nebolelo. Nakonec mi řekl, že je to nejspíš od zad a napsal mi rehabilitace, ale pro jistotu mi ještě vypsal žádanku na krev a moč a poslal mě na chíru. Ve finále se z krve zjistilo, že jsem prodělala akutní zánět slinivky. Nevím, možná jsem měla neobvyklé příznaky, nebo ho zmátlo, že je mi teprve něco po dvacítce... proto dávám neutrální názor
milan
lékař s průměrným přístupem, nic extra, znám lepší
sestra paní Szeteiová je arogantní a neochotná. Měla by si uvědomit, že je vlastně jenom "sekretářka" v sesterském obleku, které by neuškodila špetka ochoty a optimismu.