Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Silvie H.
Pan doktor je velice empatický, umí naslouchat a má obrovský přehled co a jak léčit.
Můžu všem vřele doporučit
A.R.
Opravdu nejlepší rehabilitační doktor vůbec! Jeho lidský a empatický přístup je v dnešní době více než vzácný.
Fany
Mudr. Ramík je velmi příjemný, empatický a erudovaný lékař, vstupní vyšetření trvá cca 40-60 minut (u žádného lékaře jsem tak dlouho nebyla), manipuluje s Vámi a zkouší rozsahy jednotlivých svalů apod. Trochu problematická je však následná rehabilitace u jeho fyzioterapeutů a systém pojištoven, které proplácí jenom 10 hodin, ojediněle trochu víc. Což v mém případě nestačilo. Byla jsem ochotna si další rehabilitace platit, ale mají tolik pacientů, že mne po cca 5 zaplacených hodinách odmítli a problémy se mi nakonec vrátily ... Takže výsledek a celkový dojem je nakonec rozpačitý, i když všichni, se kterými jsem se setkala, působili opravdu vstřícně a profesionálně.
martineez
Dnes jsem u neho byl poprve. Moc me překvapila pozitivni energie a velice vlidny pristup.Měl jsem z dnesni navstevy moc dobry pocit vse vysvetlil velice prijemny clovek, sestricka na recepci byla taky mila rehabilitace jsem si domluvil kdy se mi to hodi. Uz se tesim na dalsi návštěvu
Marie Babi
Lékař s nadmíru lidským přístupem a ochotou,který obětavě léčí a přistupuje k pacientu/bez ohledu na jeho věk/,laskavě a vstřícně.
Kéž by, v dnešní době, bylo více takových lékařů,kteří se skutečně a prvořadě zajímají o CˇLOVEˇKA.
Jiří Bartošek
No nevím, ale jako ortoped nepoznal přetržený přední zkřížený vaz. Takže nedoporučuji. Moje zkušenost...
Ryba Milan
Jednoznačně výborný lékař, jak po odborné tak po lidské stránce. Jako pacient mám k němu absolutní důvěru.
Jeho kniha Cviky na vaši bolest, pomohla nejen mi ale mnoha mým známým od bolesti pohybového aparátu.
Rovněž celý další personál splňuje moji představu o ZDRAVOTNICKÉM zařízení.
sm
Kvalitní a schoplný ortoped.
Marie
Výborný pan doktor,všecko vysvětlí,předvede jak správně cvičit.Mám už dlouho problémy s bederní páteří,on jediný mi vysvětlil příčinu a důvod mých obtíží.Pana doktora doporučuji a děkuji !!
Škoda,že to nemůžu říct o jeho personálu.Mám namysli jednu rehab.pracovnici,která se ke mně chovala netaktně,povýšenecky a arogantně.V takové atmosféře se vůbec neumíte uvolnit a rehabilitovat.
nejlepší doktor
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě