Patrik Vicán
Dobrý den, úplně vše špatně. To co se odehrává v ordinaci u Mazucha a jaké praktiky na vás aplikuje, to už nechcete zažít. Ani prachy nechce vrátit a komunikace na bodu mrazu. Raději se mu vyhněte, bo fakt nechcete zažít bolest a ztratit zuby, jako já celý spodek.
Pavel Marek
Pan doktor Mazúch jedním slovem profesionál. Profesionální vystupování a perfektní péče celého kolektivu ordinace. Pan Mazúch je velký humorista,cítím se,když sedim v ordinaci,jako v kině na veselohře prostě jednička ve své profesi děkuju mu za péči Pavel Marek
Podzemná Kateřina
Pan doktor Mazuch má zlaté ruce, dobrý humor. Mimochodem včera mě vytrhl osmičku, zašil, žádná bolest. Den po zákroku a stále žádnou bolest necítím, paráda...děkuji velice.
Miroslav Ševčík
Připravil mě o zuby, díky tomu že úkony placené pojišťovnou nechtěl dělat. Jen za hotové. Lékař jen pro známé a bohaté pacienty. Již nikdy více k němu.
reteip
Profesionál v oboru. Mám zhotovené krásné zuby, včetně dvou implantátů. Veškeré úkony provedeny precizně a hlavně bezbolestně. Jsem maximálně spokojena.
Spokojený klient.
Vážený pane stěžovatel.
Nejdříve se naučte psát a pak teprve kritizujte. Pokudˇbudete mít i nadále problémy se psaním stáhněte si google prohlížeč, opravuje to chyby. Pán doktor je skvělý člověk, v životě to nemá taky jednoduché tak se se do něj nenavážejte se vy jeden nevzdělanče.
Mienkinová Jarmila
Profesionální přístup, výborné vybavení ordinace, jsem maximálně spokojená s péči.
Jarmila
K MUDr. Mazuchovi chodím od jeho působení v Šenově...je to člověk na profesionální a odborné úrovni, milý a vstřícný. A protože moje zoubky už něco pamatují ...nebo vlastně mnohé už nepamatují, vždy mi navrhoval možnosti řešení co a jak dál včetně ceny...a je mou volbou co si vyberu. Pak přece nemůže dojít ke zbytečným nedorozuměním...rozhodně se nejedná o člověka arogantního jak ho někdo v hodnocení nazval. Poděkování patří celému jeho týmu spolupracovníků...vždy jsem se setkala se vstřícností, úsměvem a maximální péči.
Kristýna
Kvalitní a pečlivý lékař, vždy mi vše srozumitelně vysvětlí. Báječně umí pracovat i s dětmi. Navíc je milý, hodný a vždy usměvavý. Vřele doporučuji, skvělá péče :o)
Tomáš
Vynikající lékař, opravdový odborník, pracuje bezbolestně, je pečlivý, vždy vše vysvětlí. K MUDr. Mazuchovi chodí celá má rodina a všichni jsme naprosto spokojeni. Nechápu, jak může někdo napsat, že je pan doktor arogantní. Je to moc hodný člověk.